Home TOP NEWS Δημητρίου: «Πιθανόν να έχουμε ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας»

Δημητρίου: «Πιθανόν να έχουμε ανακοινώσεις εντός της εβδομάδας»

 


Στον Super Sport fm 104.0 έκανε δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρίας, Ανδρέας Δημητρίου, και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται κοντά σε ανακοινώσεις για ποδοσφαιριστές, ενώ επισήμανε ότι για τον Μαρκάσα έχουν έρθει προτάσεις από άλλες ομάδες. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο προγραμματισμός προχωρά όπως τον είχαμε σχεδιάσει. Τις τελευταίες μέρες έχουμε καλύψει αρκετό έδαφος και τις επόμενες μέρες και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε και άλλες ανακοινώσεις. Έχουμε καλύψει μια σημαντική θέση αυτή του επιτελικού μέσου. Πρόθεση μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ από ποιότητα, εμπειρία, ταλέντο αλλά και βάθος για να μπορέσει να αντεπεξέλθει τη νέα σεζόν».

Αναφορές είχαμε και για τον Μάρκο Μότα: «Όπως είχαμε πει στο παρελθόν σεβόμαστε το ενδιαφέρον και το δικό σας και του κόσμου αλλά δεν θα προχωρήσουμε σε κάποιο σχόλιο για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ή για συγκεκριμένους άλλους. Θα συστήσουμε στον κόσμο να  περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις από την εταιρεία».

Για τα νέα αποκτήματα: «Ο Μεχίας είναι σε τελικό στάδιο να ανακοινώσουμε την μεταγραφή του, όπως  και ο Τζόρνταν Γκριν που είναι στη Κύπρο εδώ και λίγες μέρες. Από εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές που έχουν ανακοινωθεί με καταρχήν συμφωνία αναμένονται στη Κύπρο μέσα στη βδομάδα για να ολοκληρώσουμε τη μεταγραφή τους».

 Για το ενδεχόμενο ανακοινώσεων: «Υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακοινώσουμε παίκτες μέσα στη βδομάδα. Με κάποιες περιπτώσεις είμαστε σε καλό δρόμο, απομένουν κάποιες λεπτομέρειες να ολοκληρωθούν και αν όλα πάνε καλά θα είμαστε σε θέση να τους ανακοινώσουμε εντός της βδομάδας». 

Για ποδοσφαιριστές που θα ανήκουν στον κατάλογο β’: «Αυτός είναι ο στόχος, μέσα από ποδοσφαιριστές καταλόγου β’, ταλαντούχους και ποιοτικούς να δώσουμε βάθος στο ρόστερ».

Για τον Αλμπίν: «Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα κινείται στο μπάτζετ που έχει ορίσει. Το μπάτζετ είναι καθορισμένο, τηρείται ευλαβικά αλλά κύριος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ποδόσφαιρο είναι να υπάρχει οικονομική σταθερότητα στην ομάδα, και να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ ένας φερέγγυος οργανισμός για να συνεργαστούν μαζί της. Αυτός είναι ο στόχος της εταιρείας».

Για τη σημερινή πρώτη προπόνηση και το ενδεχόμενο ανοικτής προπόνησης για τον κόσμο: «Σήμερα είναι η πρώτη προπόνηση, ανοιχτή για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά όχι για τον κόσμο λόγω κάποιον εργασιών που γίνονται στο «Ηλίας Πούλλος». Σε συνεννόηση με την τεχνική ηγεσία όμως, θα καταβληθεί προσπάθεια να γίνει ανοικτή προπόνηση για τον κόσμο μας. Είναι κάτι που το θέλουμε όλοι φτάνει να μας το επιτρέψουν οι συνθήκες. Συνεχίζουμε με εργομετρικές εξετάσεις και προπονήσεις. 18 Ιουλίου φεύγουμε για Πολωνία και 30 επιστρέφουμε. Μετά αρχίζει και ένας κύκλος φιλικών στη Κύπρο».

Για το θέμα του Ρενάτο Μαρκάσα: «Στον Ρενάτο έχει παραχωρηθεί άδεια για να μπορέσει να βρει ομάδα μα συνεχίσει την καριέρα του, αφού ως γνωστό δεν υπολογίζεται. Έχουμε δεχθεί κάποιες προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή και όταν προκύψει κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε».

Σχόλιο για το τεχνικό επιτελείο: «Έχει ολοκληρωθεί το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, όπως το ιατρικό προσωπικό αλλά και η ομάδα υποστήριξης ποδοσφαίρου και σύντομα θα μπορούμε να τους ανακοινώσουμε. Η ομάδα θα λαμβάνει μια υποστήριξη σε πάρα πολύ ψηλό επίπεδο για τα δεδομένα της Κύπρου».