Home TOP NEWS Νταρμπισάιαρ: «Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σαν ομάδα»

Νταρμπισάιαρ: «Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σαν ομάδα»


Στην μεικτή ζώνη παραχώρησε δηλώσεις ο Ματ Νταρμπισάιαρ, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ. Η ομάδα μας κέρδισε, αλλά ο Άγγλος φορ φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ενώ σχολίασε και την προσωπική του απόδοση.

Όλα όσα είπε:

«Νομίζω ότι ήταν δίκαιη νίκη, παλέψαμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο σαν ομάδα. Για μένα δεν μοιάζουν όλα σαν ένα λαμπερό ουράνιο τόξο. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Η ομάδα κερδίζει και είναι το πιο σημαντικό. Ήμουν πρώτος σκόρερ για δύο χρόνια, αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Σήμερα το καταφέραμε, και δεν πειράζει που δεν σκόραρα.

Σίγουρα η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και σήμερα δείξαμε ότι είμαστε ομάδα, δείξαμε στους οπαδούς μας που είναι φανταστικοί πως τους έχουμε μεγάλη ανάγκη. Πρέπει κάθε ματς να παλεύουμε όπως σήμερα, να δίνουμε το 100%.

Ο προπονητής θα είναι χαρούμενος με αυτά που είδε και ελπίζω να περάσουμε από τον Απόλλωνα. Στον πρώτο αγώνα είχαμε αρκετές ευκαιρίες και για να είμαι ειλικρινής. Έχασα κι εγώ σημαντικές ευκαιρίες και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Ανυπομονούμε όμως για τον επαναληπτικό και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».