Home TOP NEWS «Η ΟΜΟΝΟΙΑ έστειλε επιστολή και εμείς απαντήσαμε…»

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ έστειλε επιστολή και εμείς απαντήσαμε…»


Το ενδιαφέρον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας Αντερσο Κορέια εκφράστηκε επισήμως από την ομάδα μας μέσω επιστολής που απέστειλε στην Νέα Σαλαμίνα. Το μεσημέρι μίλησε στον  Super Sport FM 104.0 ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων Θουκής Θουκυδίδης λέγοντας ότι αναμένουν την οικονομική πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Νέας Σαλαμίνας: 

Τι ζητούν οι ερυθρόλευκοι από την Ομόνοια: «Θεωρούμε πως ο ποδοσφαιριστής είναι της ομάδας μας. Τον θέλουμε, είναι στα πλάνα μας. Η Ομόνοια έστειλε επιστολή και εμείς απαντήσαμε. Αν συνεχίσει το ενδιαφέρον της Ομόνοιας πρέπει να καταθέσει επίσημη πρόταση. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αυτή την στιγμή. Αν υπάρξει θα δούμε και θα αποφασίσουμε αναλόγως. Θέλουμε να μας ενημερώσει πριν την συνάντηση, δεν θα πάμε σε συνάντηση χωρίς να έχουμε μια εικόνα».

Αν γνωρίζει ο παίκτης για την πρόταση: «Τον ενημερώσαμε, είναι διακοπές τώρα. Του θέσαμε και κάποια θέματα. Δεν ξέρουμε τις σκέψεις μας. Είναι ποδοσφαιριστής μας και για τη νέα σεζόν».

Για το ποσό που θα ζητηθεί: «Έχουμε μια σκέψη ναι, αλλά δεν θα πω αριθμούς. Είναι ένα ποσό το οποίο εμείς σκεφτόμαστε. Δεν έχουμε πρόταση για άλλο ποδοσφαιριστή εκτός από αυτή για τον Μαργκάσα».