Home TOP NEWS Fan Club Λακατάμειας: «Συγχαρητήρια στο Λαό… στήριξη με τα χίλια στον προπονητή»

Fan Club Λακατάμειας: «Συγχαρητήρια στο Λαό… στήριξη με τα χίλια στον προπονητή»


Ανακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέσα από την οποία δίνει τα συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας για την χθεσινή του παρουσία, εκφράζει τη στήριξη του στον προπονητή Χένινγκ Μπεργκ.

Η ανακοίνωση: 

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ.

Συγχαρητήρια στον Λαό της τριφυλλάρας που όταν η ομάδα μας τον χρειάστηκε έκανε το γήπεδο να μοιάζει κόλαση για τους πελάτες μας από την Λεμέσο. Επίσης ένα τεράστιο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας για την κατάθεση ψυχής μέχρι να έρθει αυτή η νίκη. Εμείς αυτό θέλουμε να βλέπουμε, τα υπόλοιπα είναι δουλειά του προπονητικού team.

Τέλος, θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την στήριξη μας με χίλια προς τον προπονητή της ομάδας μας και να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι ανέλαβε μια ομάδα από την 6η θέση χωρίς καλό υλικό και στην χειρότερη της χρονιά και μαζί με τον κ. Λάρκου αυτή την στιγμή μας έχουν στην κορυφή. Συνεχίστε την δουλειά σας, η δική μας δουλειά είναι να σας στηρίζουμε!

ΥΓ.1: Ακολουθεί ανακοίνωση για μια μαγική εκδρομή στο Παραλίμνι, μια εκδρομή που θα γραφτεί στην ιστορία του συνδέσμου μας.

YΓ.2: ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ.. HANDS OFF FOOTBALL