Home TOP NEWS Πολύ σωστή η στάση/πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Πολύ σωστή η στάση/πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ


Είναι σχήμα οξύμωρο να έρχεται η ομοσπονδία και επιβάλλει προστιμό για επίσημες τοποθετήσεις από σωματεία και παράγοντες. Τιμωρεί για τοποθετήσεις που την αφορούν, πλήττοντας όπως λέει η ΚΟΠ το κύρος της αλλά και του ποδοσφαίρου, όταν μπροστά μας αποκαλύπτονται σιγά σιγά πράματα και θάματα. Είναι κάπως αντιφατικό.

Παρ’ όλα αυτά, από τη στιγμή που ήδη έχουν πληρώσει κάποια σωματεία λεφτά για αυτής της φύσης τις τιμωρίες ας πάνε, όπως προτείνει και η ΟΜΟΝΟΙΑ, στην ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Η σχετική πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αναφέρει… «Μετά από όλα αυτά, η ΚΟΠ μας έχει επιβάλει πρόστιμο 25.000 ευρώ για δηλώσεις και αναφορές μας που πλήττουν το κύρος και την αξιοπιστία του ποδοσφαίρου μας. Εισήγησή μας προς την ΚΟΠ είναι όπως άμεσα ανασταλεί ο κανονισμός που αφορά τις δηλώσεις, τουλάχιστο μέχρι να ξεκαθαρίσει το σκηνικό στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Τα χρήματα που έχουν ήδη πληρώσει οι ομάδες για τέτοιου είδους δηλώσεις την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εισηγούμαστε όπως προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής των ομάδων».

Πολύ σωστή η στάση/πρόταση της ομάδας μας, και στα δύο σκέλη της. Τόσο σε ότι αφορά στον κανονισμό αλλά και σε ότι αφορά στα λεφτά που πληρώθηκαν γι’ αυτόν.