Home TOP NEWS Πρόβλεψη εντεκάδας με Δόξα

Πρόβλεψη εντεκάδας με Δόξα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει το απόγευμα στο Μακάρειο με στόχο αρχικά να διαφυλάξει το 4-1 και το σοβαρό προβάδισμα που πήρε από το ΓΣΠ κόντρα στην Δόξα Κατωκοπιάς, αλλά και να πετύχει δεύτερη νίκη απέναντι στην προσφυγική ομάδα και να εξασφαλίσει πανηγυρικά το εισιτήριο για τους «4» του κυπέλλου Coca – Cola.

Από την στιγμή που το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μας εξασφαλίζει κατά ένα μεγάλο ποσοστό το εισιτήριο για τα ημιτελικά θεωρούμε ότι ο Νορβηγός κόουτς, Χένινγκ Μπεργκ θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές στο αρχικό του σχήμα.

Δίνουμε την πρόβλεψη μας για τους έντεκα που θα παρατάξει στο γήπεδο ο Μπεργκ με πάσα επιφύλαξη..

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να δούμε τον Χαράλαμπο Κυριακίδη αντί του Παντίλιμον. Στο κέντρο της άμυνας θα πάρουν θέση οι Λούφτνερ και Λάνγκ. Στα δεξιά δεν αποκλείεται να δούμε τον Μάριο Στυλιανού να παίρνει φανέλα βασικού και να κάνει ντεμπούτο με την ΟΜΟΝΟΙΑ και αριστερά να αγωνίζεται ο Γιαν Λέτσιακς.

Στην μεσαία γραμμή θεωρούμε ότι η μια θέση είναι “καπαρωμένη” από τον Βίτορ Γκόμεζ, ενώ την άλλη θέση, από την στιγμή που οι Γκόμεθ και Τζιωνής είναι εκτός αποστολής ελέω τραυματισμού, θα την καλύψει ο Κούσουλος.

Στο επιθετικό τρίτο της ομάδας μας περιμένουμε ότι θα αγωνιστούν οι Ακιντόλα και Μποτεάκ στα φτερά. Στην κορυφή της επίεθσης ίσως δούμε τον Μίκου και πίσω του να παίζει ο Ορτέγκα ο οποίος έμεινε στον πάγκο στο ματς με την ΑΕΛ.

Να σημειώσουμε ότι θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Χούμποτσαν, Μαυρίας, Κακουλής αλλά και ο Τιάγκο.

Πάντως από τον καιρό που κάθεται στην άκρη του πάγκου ο Μπεργκ μας έχει εκπλήξει σε κάποιες περιπτώσεις με τις επιλογές του κάτι που μπορεί να πράξει και στον σημερινό αγώνα.