Home TOP NEWS Βίτορ Γκόμεζ: «Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στα ντέρμπι και να κερδίσουμε»

Βίτορ Γκόμεζ: «Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στα ντέρμπι και να κερδίσουμε»


Στην κάμερα της Primetel έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο Βίτορ Γκόμεζ . Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στην ΕΝΠ,  καθώς και για τη συνέχεια της προσπάθειας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για τον αγώνα: «To 3-0 είναι καλό αποτέλεσμα. Παίζαμε καλά και σε προηγούμενα παιχνίδια και δεν σκοράραμε και όταν δεν το κάνεις δεν κερδίζεις. Σήμερα το αξίζαμε και ναι είναι σημαντικό που κρατήσαμε και το μηδέν».

Για το γεγονός πως δεν σκοράρουν πολύ: «Για μένα είναι σημαντικό που δημιουργούμε φάσεις. Σίγουρα θες να σκοράρεις αλλά για να το κάνεις πρέπει να φτιάχνεις ευκαιρίες. Σήμερα βάλαμε το γκολ νωρίς και μας βοήθησε να παίξουμε καλύτερα».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν: «Είναι μεγάλες ομάδες και όλοι θέλουν να παίξουν. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να κερδίσουμε. Είναι πιο εύκολο να παίζεις τέτοια παιχνίδια γιατί ο αντίπαλος δεν μένει πίσω, αλλά προσπαθεί να επιτεθεί. Έτσι βρίσκεις χώρο για να επιτεθείς».

Για τα νεαρά παιδιά: «Είναι θέμα ποιότητας. Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν και να βελτιώνονται. Προσπαθούμε να τους διδάξουμε κάποια πράγματα. Ο Κάκου, ο Λοίζου, ο Κυριακίδης, ο Τζιωνής έχουμε πολλά παιδιά και είναι πολύ σημαντικό».

Το βίντεο