Home TOP NEWS Απολογήθηκε ο Νίκος Καλησπέρας για το Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ

Απολογήθηκε ο Νίκος Καλησπέρας για το Απόλλων-ΟΜΟΝΟΙΑ


Όσοι γνωρίζουν τον Νίκο Καλησπέρα έχουν να πουν για έναν πολύ καλό άνθρωπο και τίμιο. Αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διαιτησία και για αυτή του την επιλογή μίλησε τηλεφωνικά στον ραδιόφωνο του Σούπερ Σπορτ ΦΜ.

Είπε μεταξύ άλλων… «Είμαι 17 χρόνια στην διαιτησία, έφτασε η ώρα ν’ αποχωρήσω, δεν ήθελα να με σχολιάζουν για τα λάθη στο γήπεδο. Λάθη έκανα, σε καμιά περίπτωση σκόπιμα. Προσπαθούσα να είμαι σωστός απέναντι σε όλους. Είναι δύσκολο το λειτούργημα του διαιτητή, το θέμα είναι τα λάθη να μην είναι επαναλαμβανόμενα».

Ο Νίκος Καλησπέρα θυμήθηκε εκείνο το παιχνίδι στο Τσίρειο μεταξύ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του Απόλλωνα, αγώνας στον οποίο υπέπεσε σε σοβαρά λάθη και ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για αυτά… «Θυμάμαι χαρακτηριστικά το ματς Απόλλων-Ομόνοια που έκανα λάθη, μεσοβδόμαδα γεννήθηκε η 4η μου κόρη και ‘γω πήγα απροετοίμαστος στο ντέρμπι. Απολογούμαι στον Απόλλωνα και την Ομόνοια. Εκ των υστέρων κατάλαβα ότι οι δύο ομάδες δεν είχαν πρόβλημα μαζί μου και μάλιστα ενάμιση μήνα μετά ορίστηκα ξανά στο μεταξύ του ντέρμπι και όλα πήγαν καλά. Μάλιστα ήταν και κρίσιμο ματς αφού κρινόταν το εισιτήριο της Ευρώπης».

Από το ποδοσφαιρο ήρθα φτωχός και φεύγω φτωχός ανέφερε ο Νίκος Καλησπέρας. Η αλήθεια είναι πως μας πλήγωσε πολύ ο τρόπος που μας αντιμετώπισε σε εκείνο το παιχνίδι, ενδεχομένως να ήταν το χειρότερο στην διαιτητική του πορεία, όμως η απολογία του, έστω και τώρα που επιλέγει να βάλει τίτλους τέλους στη διαιτητική του καριέρα, είναι αποδεκτή και είναι προς τιμήν του αυτή του η αναφορά.