Home TOP NEWS Αθλητικός Διευθυντής Ερ.Αστέρα: “Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε στο δικό μας σπίτι...

Αθλητικός Διευθυντής Ερ.Αστέρα: “Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε στο δικό μας σπίτι αλλά θα πάμε στην Κύπρο”

Ο Αθλητικός Διευθυντής του Ερυθρού Αστέρας, Mitar Mrkela παραχώρησε δηλώσεις (δείτε εδώ) σε ΜΜΕ με αφορμή την σημερινή κλήρωση με την ΟΜΟΝΟΙΑ.


Οι τοποθετήσεις του:

“Θέλαμε να αποφύγουμε αντιπάλους όπως η Μίντιλαντ η οποία είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στο σπίτι της. Κληρωθήκαμε με την Ομόνοια, την πρωταθλήτρια στην Κύπρο. Όπως όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες, έτσι κι΄αυτή αποτελεί έναν δύσκολο αντίπαλο. Η ιστορία μας έχει διδάξει ότι τίποτα δεν είναι εύκολο σ΄αυτό το επίπεδο. Θα ήταν καλύτερα να παίζαμε στο δικό μας σπίτι αλλά θα πάμε στην Κύπρο για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε”

“Προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο κάθε μέρα που περνά. Υπάρχουν επίσης νέοι παίκτες που δεν έκαναν προετοιμασία, καθώς και παιδιά που είχαν τον κορωνοϊό. Μέχρι τον αγώνα με την Ομόνοια, που θα παίξουμε στις 15 ή 16 Σεπτεμβρίου, θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι”.

Από την αρχή της σεζόν, έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια, υπήρξαν δύσκολοι αγώνες στην Ευρώπη αλλά και στο πρωτάθλημα, τόσο την Τετάρτη, όσο και το Σάββατο . Είναι σίγουρο ότι το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων θα είναι ότι καλύτερο για τους παίκτες, προκειμένου να ξεκουραστούν. Θα πάμε επίσης σε μίνι-προετοιμασίες όπου πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, προκειμένου να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο έτοιμοι για τη συνέχια του πρωταθλήματος και των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ”.