Home TOP NEWS ΠΑΣΠ: “Παίζουμε πόκερ με τη ζωή των ποδοσφαιριστών!”

ΠΑΣΠ: “Παίζουμε πόκερ με τη ζωή των ποδοσφαιριστών!”


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΠΑΣΠ με τίτλο “παίζουμε πόκερ με τη ζωή των ποδοσφαιριστών” με την οποία αναφέρεται φυσικά στις υψηλές θερμοκρασίες και τις ώρες που ορίζονται παιχνίδια.

Αν σήμερα υπήρχαν παιχνίδια για τα οποία ποδοσφαιριστές θα έβγαιναν για προθέρμανση στις 16:00, τότε κάποια Σωματεία (εργοδότες) και η Διοργανώτρια Αρχή θα διέπρατταν αδίκημα με βάση τον Κώδικα του Υπουργείου Εργασίας.

Αλλάζοντας τις ώρες σε παιχνίδια μόνο για μερικά λεπτά, έχοντας την ελπίδα ότι οι προβλέψεις του καιρού θα βγουν επακριβώς, είναι σαν να παίζουμε πόκερ με τη ζωή των ποδοσφαιριστών.

Πρέπει οι ώρες έναρξης να είναι σε διάστημα που θα είμαστε σίγουροι ότι η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή.

Κατανοούμε ότι στη Β’ Κατηγορία υπάρχουν γήπεδα με ανεπαρκή φωτισμό, πρέπει λοιπόν παρά να κινδυνεύουν ζωές, να φροντίσει το κράτος και η Ομοσπονδία ώστε να λάβουν την απαραίτητη βοήθεια οι ομάδες και τα γήπεδα για να λυθεί το ζήτημα.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΟΠ είπε ότι τα 4.5 εκατομμύρια από το πρόγραμμα χατ-τρικ είναι “για έργα στο κυπριακό ποδόσφαιρο”! Αν η αναβάθμιση των γηπέδων δεν είναι ένα έργο για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου μας τότε τι είναι;