Home TOP NEWS Στογιάνοβιτς: “Είναι θετικό για την Ομόνοια που παίζει στην Λευκωσία”

Στογιάνοβιτς: “Είναι θετικό για την Ομόνοια που παίζει στην Λευκωσία”


Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, Λούκας Στογιάνοβιτς που αγωνίστηκε στα Κυπριακά γήπεδα με την φανέλα του Απόλλωνα παραχώρησε δηλώσεις στην αθλητική ιστοσελίδα Kerkida.net για την επικείμενη αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Οι τοποθετήσεις του:

“Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να πω ότι πρόκειται για δύο εξαιρετικές ομάδες, με σπουδαία ιστορία και σίγουρα θα είναι ένας πολύ συναρπαστικός αγώνας! Το… έπαθλο είναι υπέροχο και ένα παιχνίδι χωρίζει τις δύο ομάδες από την μεγάλη επιτυχία, την σίγουρη συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και την ευκαιρία για να παλέψει για τους ομίλους του Champions League!”

Για το στυλ παιχνιδιού του Ερυθρού Αστέρα: “Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει πάντα επιθετικά και έχει εξαιρετικά ισχυρή ατομική ποιότητα και πολλούς σπουδαίους παίκτες που ξέρουν πώς να αλλάξουν τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς είναι νέος προπονητής, αλλά έχει μια υπέροχη καριέρα πίσω του και είναι σίγουρο ότι τα επόμενα χρόνια θα προχωρήσει και θα είναι ένας σπουδαίος Ευρωπαίος προπονητής! Κληρονόμησε μια ομάδα που πέρασε σχεδόν 12 γύρους προκριματικών και συνέχισε σε αυτόν τον ρυθμό”.

Για το πως θα παίξει στο ΓΣΠ κόντρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ: “Είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικά,  αλλά νομίζω θα δουν τι καλό έχει η Ομόνοια στο παιχνίδι της και θα προσαρμοστούν. Θα ακολουθήσουν ότι τακτική χρειαστεί για να προκριθούν, ακόμα και αν πρέπει να παίξουν με κλειστή την άμυνα τους στην Λευκωσία. Είναι θετικό για την Ομόνοια που παίζει στην Λευκωσία. Έπαιξε υπέροχα την περασμένη σεζόν και το ίδιο κάνει τώρα στο ξεκίνημα. Από την άλλη ο Αστέρας έχει μεγάλη βαθμολογία τα τελευταία τρία χρόνια στους προκριματικούς, οπότε πιστεύω ειλικρινά ότι οι πιθανότητες είναι 50% -50%”.

“Σκόραρα απέναντι τους σε κάθε παιχνίδι που τους αντιμετώπισα. Έχω μεγάλα κίνητρα παίζοντας απέναντι σε τέτοιες ομάδες και όπως έκανα και όταν αγωνιζόμουν στον Απόλλωνα, συνέχισα το σερί σκοραρίσματός μου και στην Σερβία”.