Home TOP NEWS «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι… θα το απολαύσουν οι φίλαθλοι»

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι… θα το απολαύσουν οι φίλαθλοι»


Δηλώσεις στη κάμερα της Cytavision έκανε πριν τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε:

Το σημερινό παιχνίδι είναι συνέχεια του δύσκολου προγράμματος που έχουμε με την έναρξη του νέου έτους. Απέναντι μας είναι μία καλή ομάδα. Διαθέτει ποιότητα, παρά το μεγάλο σκορ που κερδίσαμε ήταν πολύ καλή στο πρώτο ματς και έχει βελτιωθεί κι άλλο. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, και για τους φιλάθλους θα γίνει ένα αμφίρροπο παιχνίδι που θα το απολάυσουν και θα έχει να προσθέσει στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.

Μετά τον αγώνα με τον Ερμή το νικηφόρο σερί: Ο προπονητής επείδή βγαίνει μπροστά δήλωσε και όλοι μέσα στην ομάδα πίστευαν ότι θα ανακάμψουμε και αυτό μεταφέρθηκε από όλους. Η πίστη παρέμενε ακλόνητη. Τα αποτελέσματα μας έφεραν κοντά στην κορυφή και εκεί θέλουμε να βρεθουμε. Έχουμε δρόμο, παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε τους συνδιεκδικητές μας. Είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν. Το παιχνίδι σήμερα θα δώσει πράγματα στην ομάδα που θα κερδίσει, αν υπάρξει νικητής, βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Για τα αγωνιστικά: Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα. Επέστρεψε και ο Ζόρντι. Έχουμε αρκετούς στο όριο. Θα προκύψουν απουσίες όμως πιστεύουμε ότι έχουμε το ρόστερ για να καλύψουμε τις απουσίες. Οι παίκτες έδειξαν όλοι ότι μπορούν να ανταποκριθούν.