Home TOP NEWS «Πλεονέκτημα για τον τίτλο η ΟΜΟΝΟΙΑ»

«Πλεονέκτημα για τον τίτλο η ΟΜΟΝΟΙΑ»


Ο Νικόλας Μαρτίδης ήταν καλεσμένος του Πάνου Λάρκου το μεσημέρι στην εκπομπή του DIGITAL, “Στην Κερκίδα”. Οι εκτιμήσεις του για τη συνέχεια του πρωταθλήματος….

“Κυριαρχία δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει από καμία ομάδα αλλά θεωρώ ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πλεονέκτημα. Θα ακολουθήσουν πολλά ντέρμπι και η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τους περισσότερους βαθμούς στα ντέρμπι. Μόνο βάση αυτού έχει ένα προβάδισμα γιατί δείχνει τη μεγαλύτερη σταθερότητα στα ντέρμπι”.

“Ο Απόλλωνας άργησε να κάνει τις μεταγραφές του. Μια ομάδα που θέλει να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες τον τίτλο δεν μπορεί να κάνει την τέταρτη μεταγραφή στο τέλος της μεταγραφικής. Πήρε δυο μεσοεπιθετικούς και έμεινε με δυο στόπερ, τον Γιούστε και τον Ρομπέρζ. Κατελάρης και Χάμπος δεν είναι καθαρόαιμοι στόπερ. Σίγουρα αποκτήθηκαν ποιοτικοί παίκτες αλλά ίσως έπρεπε να ενισχυθεί περισσότερο στην άμυνα. Ο Μαλεκκίδης είναι πολυθεσίτης αλλά στον Απόλλωνα είναι πιο δύσκολο να σταθεί αμυντικά γιατί δεν έχει συνηθίσει να παίζει αμυντικά”.

“Η Ανόρθωση δυσκολεύεται πολύ να σκοράρει, δεν έχει δημιουργία. Το πλεονέκτημα της είναι ότι έχει φτιάξει την άμυνά της και δύσκολα τρώει τέρμα”.

“Η ΑΕΛ στην αρχή δεν κέρδιζε ντέρμπι, μετά κέρδισε κάποια. Είναι η ευχάριστη έκπληξη αλλά τώρα στα συνεχόμενα ντέρμπι πρέπει να δείξει από τι είναι φτιαγμένη”.

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος”.

“Το ΑΠΟΕΛ δεν θεωρώ ότι προλαβαίνει το τραίνο της Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος, θα πρέπει να το καταφέρει μέσω κυπέλλου. Έχει δείξει δείγματα γραφής με τον κ.Πουρσαϊτίδη αλλά ακόμα υστερεί σε σχέση με το ΑΠΟΕΛ των προηγούμενων χρόνων”.

Πηγή: kerkida.net