Home TOP NEWS Εθνική Κύπρου με… φόντο το ντέρμπι Απόλλωνα – ΟΜΟΝΟΙΑ!

Εθνική Κύπρου με… φόντο το ντέρμπι Απόλλωνα – ΟΜΟΝΟΙΑ!


Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 5/4 η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να ταξιδέψει στην Λεμεσό όπου εκεί θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα σε ένα παιχνίδι κομβικής και βαθμολογικής σημασίας.

Στην αποστολή λοιπόν της Εθνικής Κύπρου για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ του 2022 υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα (Πίττας, Κατελάρης, Δημητρίου, Κυριάκου) και πέντε της ΟΜΟΝΟΙΑΣ (Παναγή, Τζιωνής, Λοίζου, Παπουλής,Κούσουλος).

Συνεπώς τα πράγματα όσον αφορά την κλήση των ποδοσφαιριστών από τις δύο ομάδες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είναι ισορροπημένα μεταξύ των δύο ομάδων και ίσως η ετοιμότητα, αλλά και η κούραση των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην Εθνική ίσως παίξουν τον δικό τους σημαντικό ρόλο και στο ντέρμπι.

Οι πλείστοι λοιπόν ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπερκγ και του Γιάννη Πετράκη που  παίζουν στην Εθνική είναι από τα βασικά “γρανάζια” στις ομάδες τους και σίγουρα θα εύχονται να μην τους χάσουν για το επικείμενο ντέρμπι.

Εννοείται ο Νορβηγός τεχνικός της ομάδας μας λοιπόν θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια των Διεθνών μας, με την ευχή, με το πέρας των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων να επιστρέψουν απόλυτα υγιείς στο “Ηλίας Πούλλος” για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα.