Home TOP NEWS Λεωνή: «Σήμερα δεν χωράνε προγνωστικά… Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

Λεωνή: «Σήμερα δεν χωράνε προγνωστικά… Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες»


Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας, Δημήτρης Λεωνή, μίλησε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

 Για το ντέρμπι Ομόνοια-ΑΕΛ: «Πάντα σε παιχνίδια Ομόνοια ΑΕΛ υπάρχει δράση  και σήμερα είναι ένα παιχνίδι που το θέλουν και οι δυο ομάδες πολύ. Δεν χωράνε προγνωστικά. Η ΑΕΛ αποκλείστηκε από το κύπελλο και θέλει τους τρεις βαθμούς και αν νικήσει θα μπει ξανά στο κόλπο».

«Νομίζω ότι το παιχνίδι απόψε θα κριθεί στην θέληση και στο πάθος των δυο ομάδων. Θα κριθεί με ένα γκολ διαφορά. Περιμένω υπομονή στο παιχνίδι της ΑΕΛ και δεν νομίζω να ρισκάρει από την αρχή Γενικά δεν νομίζω να υπάρχει το απόλυτο φαβορί. Ίσως η έδρα να παίζει ρόλο  αλλά χωρίς κόσμο δεν έχεις το απόλυτο πλεονέκτημα. Νιώθω τυχερός που αγωνίστηκα μπροστά σε τόσο κόσμο και δεν με ενοχλούσε η πίεση που έβγαινε από την εξέδρα. Ότι και αν άκουγα…»

Νομίζω θα βγάλει αντίδραση η ΑΕΛ διότι απέδειξε ότι σε όλο το πρωτάθλημα ήταν η πιο σταθερή ομάδα στο πρωτάθλημα και το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι η ψυχολογία γιατί η τακτική δεν πρόκειται να αλλάξει υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές

Για τον Βοζίνια: «Ο Βοζίνια  είναι πολύ έμπειρος και από τους καλύτερους  στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Για τα λάθη που έκανε  δεν θα του κόψουμε το κεφάλι. Συμβαίνουν αυτά . Αυτή είναι η μοίρα του τερματοφύλακα. Προσωπικά θεωρώ ότι με την εμπειρία που κουβαλά δεν έπρεπε να κάνει τέτοια λάθη αλλά αυτό συμβαίνει  και έχουμε δει και σε υψηλό επίπεδο».

«Όλες οι μεγάλες ομάδες στην Κύπρο έχουν πολύ καλούς τερματοφύλακες και ιδιαίτερα η Ομόνοια με τον Φαμπιάνο και πιστεύω ότι η Ομόνοια αν δεν είχε τον Φαμπιάνο δεν θα ήταν εκεί που βρίσκεται τώρα»

Για την επιστροφή του κόσμου: «Μακάρι να βρεθεί μια λύση γιατί είναι κρίμα. Νομίζω ότι μπορεί ο κόσμος σε κάποιο ποσοστό να επιστρέψει στα γήπεδα με κάποιο τρόπο. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και δεν μπορώ να προπονήσω του νεαρούς τερματοφύλακες μου»

Για τον τίτλο: «Πραγματικά το ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα φέτος είναι τεράστιο. Το πρωτάθλημα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Από sport-fm.com.cy