Home TOP NEWS Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή με τον Ιταλό ρεφ!

Θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή με τον Ιταλό ρεφ!


Έγινε χθες και επίσημα γνωστόν από την ΚΟΠ ότι, τον σημερινό αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την ΟΜΟΝΟΙΑ θα τον διαιτητεύσει ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα ο 39χρόνος Ιταλός, Marco Guida. Επίσης στο VAR θα έχουμε τον συμπατριώτη του, τον Calvarese Gianpaolo.

Όσον αφορά τον Marco Guida με μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά του και στα παιχνίδια που έχει σφυρίξει στην διαιτητική του καριέρα το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι, είναι ένας διαιτητής που αρέσκεται στο να κάνει χρήση καρτών. Μάλιστα στα τελευταία επτά ματς που κλήθηκε να σφυρίξει ο Guida, έβγαλε από το τσεπάκι του συνολικά 31 κάρτες.

Συνολικά ο Ιταλός ρέφερι σε 293 παιχνίδια που σφύριξε στην καριέρα του έδειξε 1326 φορές κίτρινη κάρτα, σε 37 περιπτώσεις απέβαλε ποδοσφαιριστές με δύο κίτρινες, ενώ 44 φορές έβγαλε από το τσεπάκι του απευθείας την κόκκινη κάρτα. 100 φορές έστειλε ομάδες στην άσπρη βούλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας έχει δύο ποδοσφαιριστές που είναι στο όριο των καρτών και αυτοί είναι ο Κούσουλος κι Άσαντε. Οι δύο αναμένεται ότι απόψε θα είναι στο βασικό σχήμα και θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και να μην δεχθούν κάρτα για να μην τους στερηθεί ο Μπεργκ από τον επόμενο αγώνα που θα είναι με τον Ολυμπιακό.

Τα παιχνίδια που σφύριξε ο Guida το τελευταίο δίμηνο:

Αναλυτικά τα στατιστικά του Ιταλού ρεφ: