Home TOP NEWS Η επιβεβαίωση από τους Νορβηγούς, το ρεκόρ και η εμπειρία στα Κυπριακά...

Η επιβεβαίωση από τους Νορβηγούς, το ρεκόρ και η εμπειρία στα Κυπριακά γήπεδα!

Στην Νορβηγική ιστοσελίδα Adressa.no φιλοξενούνται δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ στις οποίες αναφέρεται για την εμπειρία του στους Κυπριακούς πάγκους.


Μεταξύ άλλων στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο 51χρόνος προπονητής της ομάδας μας έχει συμφωνήσει για ακόμη ένα χρόνο στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κάτι που έγινε γνωστό τον προηγούμενο καιρό τόσο από τον Σταύρο Παπασταύρου, όσο κι από τον ίδιο τον κόουτς.

Επίσης στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται και το ρεκόρ που θα καταρρίψει ο Χένινγκ Μπεργκ στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: 
«Από την Ομόνοια πέρασαν περίπου 30 προπονητές από το 2000 και έπειτα. Αν το συμβόλαιο του ολοκληρωθεί κανονικά στο τέλος της επόμενης σεζόν θα έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας για περισσότερες από 1.000 μέρες. Σε αυτή την περίπτωση θα καταρρίψει ρεκόρ 32 χρόνων στον σύλλογο», αναφέρει μεταξύ άλλων το νορβηγικό δημοσίευμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νορβηγού κόουτς:

«Υπάρχουν καλές αθλητικές προκλήσεις εδώ, πολλοί ξένοι ποδοσφαιριστές και προπονητές, ενώ τα γήπεδα δεν έχουν συνθετικό χλοοτάπητα. Η Κύπρος βρίσκεται στη 15η θέση της κατάταξης της UEFA, ενώ η Νορβηγία στην 22η. Aρκετές φορές σύλλογοι από την Κύπρο συμμετείχαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε φιλάθλους στο γήπεδο. Πιθανότατα θα γινόταν sold out στο γήπεδο κάποιες φορές στα πλέι οφ».