Home TOP NEWS Ο Πράνιτς μίλησε για Φαμπιάνο: “Αν πάει στον Παναθηναϊκό θα πάρει πολλή...

Ο Πράνιτς μίλησε για Φαμπιάνο: “Αν πάει στον Παναθηναϊκό θα πάρει πολλή αγάπη από τους οπαδούς”

Το τελευταίο διάστημα δίνουν και παίρνουν τα δημοσίευματα που συνδέουν το όνομα του Φαμπιάνο με Ελλαδικές ομάδες και συγκεκριμένα με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ στις αρχές ο Βραζιλιάνος έπαιζε και στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ.


Με αφορμή τα τελευταία δημοσίευματα ο Ντάνιελ Πράνιτς τον οποίο είδαμε να αγωνίζεται στα Κυπριακά γήπεδα με την φανέλα της Ανόρθωσης μίλησε στην ιστοσελίδα sportdog.gr κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον τερματοφύλακα της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα ο Πράνιτς που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού παροτρύνει μέσα από τις δηλώσεις του τον Φαμπιάνο να πάει στο Αθηναϊκό “τριφύλλι”.

Αναλυτικά όσα ανέφερε για τον Φαμπιάνο:

«Από τους καλύτερους παίκτες – Να πάει στον Παναθηναϊκό – Θα τον έχουν βασιλιά αν…» «Έκανε καλή σεζόν φέτος ο Φαμπιάνο, όπως και όλη η Ομόνοια που πήρε πρωτάθλημα και ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ομάδα. Όχι μόνο στο κυπριακό πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρωπη. Πιστεύω ότι είναι καλή κίνηση να πάει στην Ελλάδα, είναι βήμα για εκείνον στην καριέρα του, σε όποια ομάδα κι αν πάει από τις δύο θα είναι καλή λύση για εκείνες», ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Ν. Πράνιτς.

-Αν μπορούσες να του προτείνει να επιλέξει μία από τις δύο ομάδες, ποια θα ήταν αυτή; «Η καρδιά μου λέει Παναθηναϊκός, αλλά το λέει η δική μου καρδιά. Η απόφαση είναι δική του και δεν ξέρω ποιο χρώμα είναι στην καρδιά του, το κόκκινο ή το πράσινο. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και λογικό είναι να αποφασίσει τι είναι το καλύτερο για το μέλλον του. Αν πάει στον Παναθηναϊκό θα πάρει πολλή αγάπη από τους οπαδούς. Αν παίξει καλά θα γίνει βασιλιάς, αν όχι τότε ίσως να έχει πρόβλημα».