Home TOP NEWS Αυτο θα πρέπει να προσέξει ο Μπεργκ!

Αυτο θα πρέπει να προσέξει ο Μπεργκ!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν ξεκινήσει από το βράδυ της Τρίτης και μετά τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, να σκέφτονται τις διπλές αναμετρήσεις με την Φλόρα Τάλιν για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.


Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας ο Χένινγκ Μπεργκ και οι συνεργάτες του θα ξεκινήσουν το διάβασμα της Φλόρα Ταλίν, έτσι ώστε να εντοπίσουν τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της.

Οι Εσθονοί πάντως στις διπλές αναμετρήσεις με την Λέγκια είχαν καλή παρουσία, παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκαν με δύο ήττες και σίγουρα ο Νορβηγός κόουτς θα έχει πολλά να καταγράψει στα μπλοκάκια από το συγκεκριμένο παιχνίδι για να τα μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του.

Άλλο ένα στοιχείο το οποίο ο Νορβηγός κόουτς θα πρέπει να προσέξει είναι η αγωνιστική ετοιμότητα της Φλόρα Ταλίν. Το πρωτάθλημα τις Εσθονίας είναι σε εξέλιξη με την επόμενη αντίπαλο μας, να έχει δώσει μέχρι στιγμής 15 παιχνίδια, αν υπολογίσουμε και τα τέσσερα στο Τσάμπιονς Λιγκ με Χιμπέρνιαν και Λέγκια, τότε φτάνουμε στα 19 παιχνίδια.


Σε σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ που έδωσε μέχρι στιγμής 3 επίσημα παιχνίδια (δύο με Ντιναμό, ένα με Ανόρθωση στο Σούπερ Καπ) τα 19 της Φλόρα Ταλίν, σίγουρα είναι μεγάλη διαφορά και θα είναι ένα στοιχείο το οποίο θα πρέπει να προσέξει ιδιαιίτερα ο Μπεργκ και οι συνεργάτες του ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με τους Εσθονούς.