Home TOP NEWS Ντομπρασίνοβιτς για κρούσματα: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει με Ντιναμό και δε θα...

Ντομπρασίνοβιτς για κρούσματα: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει με Ντιναμό και δε θα ξέρει με ποιους να αγωνιστεί”

Ο Σίνισα Ντοπρασίνοβιτς μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και στον Χρίστο Παπακώστα. Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αναφέρθηκε και στα κρούσματα που έχει η ομάδα μας λίγες ημέρες πριν τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αρχικά: «Είμαι χαρούμενος εγώ και η οικογένεια μου που ζούμε στην Κύπρο γιατί αγαπάμε το νησί. Σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής δεν μπορείς να έχεις πλάνο. Έμεινα να παίξω σε μεγάλες ομάδες και έμεινα στην Κύπρο, χαίρομαι γι’ αυτό.»

«Προσπαθώ να σέβομαι ανθρώπους που μου έδωσαν ψωμί γι’ αυτό και ήθελα να δώσω κάτι πίσω.»

Για τα κρούσματα στις ομάδες: «Περίμενα ότι θα τελειώναμε με αυτά αλλά ακόμα παλεύουμε. Οι ομάδες τώρα θα έχουν πολλά προβλήματα και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Η Ομόνοια θα παίξει με Ντιναμό που είναι τόσο δυνατή ομάδα και δε θα ξέρουν με ποιους να αγωνιστούν.

Για την προπονητική του πορεία: «Εγώ είμαι έτοιμος και θέλω πάρα πολύ να πάω σε μια ομάδα να δουλέψω. Είχα λόγους που έφυγα από τον Ερμή. Ποτέ δεν τα παρατώ, πάω μέχρι το τέλος αλλά έγιναν κάποια πράγματα που έπρεπε να φύγω. Δεν ήθελα να χαλάσω την εικόνα που έχτισα τόσα χρόνια.»

Για την πίστωση χρόνου στους προπονητές: «Μια ομάδα πρέπει να σου δώσει από την αρχή μια ομάδα να την φτιάξεις εσύ όπως θέλεις και με τη δική σου φιλοσοφία. Να την πάρεις από την αρχή μέχρι ο τέλος και αν πετύχεις πέτυχες.»


«Έχουμε πολύ καλές ομάδες, δεν μπορείς να πεις ότι οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο, απλά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι δύσκολη η δουλειά του προπονητή και χρειάζεσαι χρόνο.»

Μπορούμε να έχουμε καλύτερο πρωτάθλημα και καλύτερες ομάδες. Όχι μόνο στην Α’ κατηγορία, και η δεύτερη κατηγορία θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη.