Home TOP NEWS Οι τοποθετήσεις του Νταμίρ Κζναρ μετά τον αγώνα

Οι τοποθετήσεις του Νταμίρ Κζναρ μετά τον αγώνα


Ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα με την Ομόνοια, ωστόσο τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί το ίδιο σοβαρή και στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι της Ομόνοιας, η οποία ξέρει πως να κρατάει την κατοχή, είναι καλή και στην επίθεση, αλλά δεν είχε τελικές. Τους κρατήσαμε καλά και ελπίζω ότι θα το κάνουμε αυτό και στον επαναληπτικό. Χρειαζόμασταν ένα υπομονετικό και έξυπνο παιχνίδι, ξέραμε ότι δεν μπορούσαμε να λύσουμε τα πάντα γρήγορα και είχαμε επίσης την ατυχία με τον τραυματισμό του Αντέμι, οπότε τα σχέδια μας άλλαξαν».

Για την Ομόνοια: «Ήταν πολύ καλά τοποθετημένοι οι Κύπριοι με την ενδιάμεση ζώνη και είχαμε προβλήματα με αυτό στο Α΄ ημίχρονο. Ωστόσο, περιμέναμε υπομονετικά και πετύχαμε δύο τέρματα στην επανάληψη. Οι δύο πρώτες αλλαγές δεν ήταν προγραμματισμένες, λόγω των τραυματισμών των Αντέμι και Ιβανούσετς».

Για τους τραυματίες: «Ο Ιβανούσετς είναι καλά, παρόλο που δέχθηκε χτύπημα στο στήθος, ενώ ο τραυματισμός του Αντέμι είναι σοβαρός στον τετρακέφαλο του. Δεν θα προβλέψω τίποτα ακόμη, αλλά ελπίζω ότι θα είναι καλά. Πρέπει επίσης να ευχαριστήσω το κοινό που μας ανέβασε όταν χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας».

Για τον επαναληπτικό: «Δεν είμαι χαρούμενος όταν τονίζεται ότι θα παίξουμε στη Λευκωσία με ζέστη, γιατί δεν θέλω άλλοθι και να γεμίζω τα κεφάλια των παικτών μου. Όταν πεις σε κάποιον 15 φορές ότι είσαι έτσι είσαι έτσι, τότε αρχίζει να το πιστεύει. Το ποδόσφαιρο παίζεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες, άρα, αφού εδώ έχουμε περίπου 30 βαθμούς, η διαφορά είναι πέντε ή έξι βαθμοί. Με αυτή τη λογική, η Βαλούρ θα έπρεπε να είχε συντριβεί στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, επειδή προέρχονταν από χώρα με περίπου 10 βαθμούς θερμοκρασία και εδώ ήταν 35. Τότε οι παίκτες της έπρεπε να σέρνονταν, όχι να έτρεχαν. Η πρόθεση μας είναι να διεξαχθούν οι τελευταίες προπονήσεις σε παρόμοιες συνθήκες που θα συναντήσουμε. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο καιρός στο Ζάγκρεμπ θα είναι παρόμοιος, γι’ αυτό και θα πάμε στην Κύπρο μία μέρα πριν από το παιχνίδι».