Home TOP NEWS 4 αγώνες, 15 γκολ στην κουτσουρεμένη αγωνιστική (VIDEOS)

4 αγώνες, 15 γκολ στην κουτσουρεμένη αγωνιστική (VIDEOS)


Οι πρώτοι 4ις αγώνες του νέου πρωταθλήματος έγιναν το τετραήμερο που μας πέρασε. Δεν διεξήχθησαν οι αγώνες ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ και Ανόρθωση-ΠΑΕΕΚ, λόγω της συμμετοχής της πρωταθλήτριας και της κυπελλούχου στα πλέυ-οφ των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο πρώτος αγώνας της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς έγινε στο ΑΕΚ Αρένα την Παρασκευή με την ΑΕΚ Λάρνακας και τη Δόξα Κατωκοπιάς να συμβιβάζονται στο 1-1. Τρισκόφσι και Σαντίκ ήταν οι σκόρερ για τις δύο ομάδες.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Πάφος F.C στο νέο Πρωτάθλημα Cyta, αφού, σε αγώνα για την 1η αγωνιστική, νίκησε με 4-0 τον ΑΠΟΕΛ στο “Στέλιος Κυριακίδης”.

Πρώτοι τρεις βαθμοί για την ομάδα της Πάφου η οποία, πέτυχε τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο με τους Σεμέδο (2) και Βαλακάρι, που ήταν και ο σκόρερ του τέταρτου τέρματος στο Β’ ημίχρονο με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.

Επιστροφή με νίκη για τον Άρη στο Πρωτάθλημα Cyta. Στο πλαίσιο της πρεμιέρας, νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό στο Στάδιο ΓΣΠ.

Τα τέρματα του Άρη σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 36ο λεπτό ο Κβάσιουκ άνοιξε το σκορ και στο 42ο λεπτό ο Σικόρσκι πέτυχε το 2-0.

Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Απόλλωνα στο Πρωτάθλημα Cyta. Νίκησε με 4-2 τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο Στάδιο και πήρε τους πρώτους του τρεις βαθμούς στο Πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Πίττας που πέτυχε τρία τέρματα. Ένα τέρμα πέτυχε ο  Ζράντι ενώ για τον Εθνικό σκόραραν ο Μάριος Ηλία και ο Φόλπρεχτ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 20 Αυγούστου
ΑΕΚ – Δόξα Κατωκοπιάς: 1-1

Σάββατο, 21 Αυγούστου
Πάφος FC – ΑΠΟΕΛ 4-0

Κυριακή, 22 Αυγούστου
Ολυμπιακός – Άρης 1-2

Δευτέρα, 23 Αυγούστου
Απόλλωνας – Εθνικός Άχνας 4-2

Βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 2η αγωνιστικής: 

κ