Home TOP NEWS Γιατρού: «Μόλις οι παίκτες είναι έτοιμοι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι καλύτερη από...

Γιατρού: «Μόλις οι παίκτες είναι έτοιμοι, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα είναι καλύτερη από πέρσι»


Ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Αντρέας Γιατρού, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους και αναφέρθηκε στον αγώνα κόντρα στην Φλόρα, για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα στον επαναληπτικό αλλά και το πώς περιμένει τους πράσινους στην νέα περίοδο.

Αναλυτικά:

Για το πώς είδε την Ομόνοια κόντρα στην Φλόρα: «Μου φάνηκε λίγο ανέτοιμη η ομάδα σε θέμα φυσικής κατάστασης. Νομίζω ότι το 1-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα για τον επαναληπτικό. Θεωρώ ότι εύκολα δύσκολα θα περάσει η Ομόνοια. Χθες ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά σε κάποια στιγμή η ομάδα κουράστηκε. Ο Τζιωνής και ο Λοίζου ταλαιπωρήθηκαν από τον κορωνοιό και θέλουν χρόνο ακόμη αλλά πιστεύω φέτος θα είναι παίκτες κλειδιά».

Για τα θέματα που φάνηκε να έχει η Ομόνοια στα μετόπισθεν: «Εγώ βλέπω και μέσα από άλλα αποτελέσματα ότι δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε μεγάλες και μικρές ομάδες. Η Φλόρα είδαμε ότι είναι καλή ομάδα, δυσκόλεψε και τη Λέγκια, αλλά εγώ προσωπικά πιστεύω στην Ομόνοια και τον προπονητή για να έρθει η πρόκριση».

Για την διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Ομόνοια και Φλόρα: «Σαφώς και η Ομόνοια είναι καλύτερη. Από την άλλη σίγουρα τα 26 παιχνίδια που έχει η Φλόρα σίγουρα είναι πλεονέκτημα αλλά εμείς θα γινόμαστε καλύτεροι. Το 1-0 πιστεύω είναι το καλύτερο αποτέλεσμα γιατί η ομάδα θα παραμείνει προσεκτική».

Για τον Κούσουλο: «Είναι ένας παίκτης που δίνει άλλη δυναμική στην ομάδα με το πάθος και την ψυχή του».

Για την δήλωση του Χένινγκ Μπεργκ όσον αφορά στη ζέστη: «Θέλει να αποφύγει την φόρτιση προς τους παίκτες του και θέλει να τους δικαιολογήσει, όσον αφορά στη δήλωση του για την ώρα του αγώνα και την ζέστη. Αυτό πιστεύω εγώ. Κακά τα ψέματα όμως η θερμοκρασία έπαιξε τον ρόλο της γιατί το βιώσαμε και εμείς».

Για την φυσική κατάσταση της ομάδας και ο συνδυασμός γεγονότων που δεν άφησαν την Ομόνοια να έχει εντελώς έτοιμη την ομάδα: «Με όλα αυτά που έγιναν απλά σκεφτείτε την ομάδα σε 1 μήνα πόσο καλύτερη θα είναι σε θέμα φυσικής κατάστασης. Αυτά συμβαίνουν στις προετοιμασίες, η διαφορά φαίνεται με πιο έτοιμες ομάδες αλλά σύντομα η Ομόνοια θα είναι σε καλή κατάσταση».

Για το τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια στον επαναληπτικό: «Είναι πολύ σημαντικό να μπει η ομάδα σε ομίλους. Όπως είπα και πριν το 1-0 είναι καλύτερο από το 2-0. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπάρξει εφησυχασμός. Αυτό πιστεύω εγώ. Υπάρχει πιθανότητα φυσικά να πάμε και στην παράταση, αλλά θεωρώ ότι θα σκοράρουμε στην Εσθονία και θα προκριθούμε».


Για το αν θα έπρεπε να γίνουν νωρίτερα κινήσεις και γενικά να έχει περισσότερες επιλογές στην μεσαία γραμμή: «Θα μπορούσε σε τέτοια περίπτωση να μεταφερθεί ο Σέχου στο κέντρο και να μπει στον αγώνα ο Ψάλτης. Βλέπω ότι είναι κοντά ο Μπασιρού. Σαφώς και μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα οι μεταγραφές, αλλά οι αρμόδιοι που είναι μέσα στην ομάδα ξέρουν καλύτερα το τι γίνεται και ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα».

Για το αν λείπει ο Κούσουλος από τον Γκόμεθ: «Νομίζω ότι αυτή την στιγμή είναι καλό δίδυμο ο Μιξ με τον Γκόμεθ αλλά ο Κούσουλος είναι πολύ σημαντικός όσον αφορά τα πιο αμυντικά καθήκοντα. Αυτό λείπει».

Για το πρόβλημα στο γκολ: «Ναι υπήρχε αυτό πέρυσι αλλά εγώ θα προσθέσω και την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας και ότι δεν δέχεται εύκολα γκολ. Προσωπικά θα ήθελα να βλέπω περισσότερη ταχύτητα στην ομάδα. Αυτό είναι που χρειάζεται. Γενικά είμαι αισιόδοξος καθώς στην ομάδα υπάρχει πολύ καλό υλικό και μόλις οι παίκτες είναι εντελώς έτοιμοι τότε η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι».

Από 24sports.com.cy