Home TOP NEWS Η τριπλέτα στην επίθεση, ο Ναϊγκολάν και η προβληματική άμυνα

Η τριπλέτα στην επίθεση, ο Ναϊγκολάν και η προβληματική άμυνα


Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Χανς Μπρέσινγκ, οπαδό της Αντβέρπ και ο οποίος κάνει τα δικά του ποτκαστ στο Βέλγιο για την Αντβέρπ, είχε ο Στελ από το κανάλι στο youtube #NOCHOFTES Podcast.

Ο Μπρένσινγκ αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο παίζει η ομάδα του, τους παίκτες που θα επιλεγούν στην επίθεση αλλά και το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα, τον Ράτζα Ναϊγκολάν.

Σε σχηματισμό 4-3-3 θα πρέπει να αναμένουμε να δούμε απόψε την Αντβέρπ. Έχει δύο πολύ σημαντικές απουσίες, τον τραυματία Φρέι και τον Φίσερ ο οποίος έπαιξε Ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Κοπεγχάγη και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ο Μπράιν Πρίσκε, ο προπονητής της ομάδας, αρέσκεται να ανεβάζει την ομάδα του ψηλά, να βάζει πίεση στον αντίπαλο και να κλέβει μπάλες ψηλά στο γήπεδο.

Ο 23χρονος νεαρός Ένγκενστάιν θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης και θα τον πλαισιώνουν στα άκρα, ο 20χρονος Μπαλικβίσια (αριστερά) και ένας εκ των Μπένσον ή Μιγιόσι (δεξιά). Ο Ιάπωνας πάντως ήταν στην Εθνική του ομάδα στους Ολυμπιακού του Τόκιο.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέορν να δούμε αν ο Ράτζα Ναϊγκολα θα επιλεγεί στην εντεκάδα σήμερα. Σύμφωνα με τον Μπρέσινγκ, οι εξετάσει στις οποίες υποβλήθηκε ήταν εξαιρετικές. Αυτό σημαίνει πως είναι σε πλήρη ετοιμότητα ακόμα και για 90λεπτο ενώ ο βασικός ανασταλτικός μέσος της ομάδας Πίετερ Χέργκενς δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και δεν έκανε καλά παιχνίδια.

Στην άμυνα ο Πρίσκε άλλαξε το σύστημα. Η Αντβέρπ έπαιξε με 3 κεντρικούς αμυντικούς ενώ πλέον παίζει με διάδα στο κέντρο της άμυνας. Είναι μεταβατική περίοδος αυτή και οι ποδοσφαιριστές είναι στη διαδικασία να μάθουν την νέα αγωνιστική τακτική του προπονητή, για αυτό και η ομάδα του Βελγίου παρουσιάζεται ασταθής στα μετόπισθεν.

Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση η οποία είναι στα Αγγλικά: