Home TOP NEWS Η αντίδραση του Ιγιάγι στην αλλαγή και η τοποθέτηση Μπεργκ για την...

Η αντίδραση του Ιγιάγι στην αλλαγή και η τοποθέτηση Μπεργκ για την επιλογή του


Δεν άρεσε στον Ιγιάγι το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε νωρίς στο παιχνίδι σήμερα από τον Μπεργκ. Η αλήθεια είναι πως η απόφαση του Νορβηγού ήρθε ύστερα από μία αψυχολόγητη ενέργεια του Νιγηριανού και ένα τελείωμα μίας φάσης με σουτ χωρίς ισορροπία και από απόσταση τη στιγμή που υπήρχαν καλές προϋποθέσεις στην επίθεση για την ομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό ο Ατιεμουέν και μάλλον σήμερα την… πλήρωσε. Φάνηκε μετά την αλλαγή του ο εκνευρισμός του ωστόσο θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση της κατάστασης αφού μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Τοποθετήθηκε στη διάσκεψη ο Μπεργκ για το γεγονός λέγοντας:  «Δεν μας αρέσει να κάνουμε αλλαγές τόσο νωρίς. Ήμασταν μπροστά στο σκορ, είχαμε πρόβλημα αμυντικά, θέλαμε καλύτερη ισορροπία και γι’ αυτό έκαναν την αλλαγή. Οι παίκτες απογοητεύονται όταν γίνονται αλλαγή. Είναι φυσιολογικό, δείχνει ότι ενδιαφέρονται. Πρέπει να προσπαθούμε να συγκρατούμαστε, ήταν αχρείαστη η ενέργεια με το μπουκάλι. Πρέπει να δείχνουμε αυτοσυγκράτηση».