Home TOP NEWS “Ψυχρολουσία” πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ για την Βασιλεία

“Ψυχρολουσία” πριν την ΟΜΟΝΟΙΑ για την Βασιλεία

Aγωνιστικές υποχρεώσεις για το Ελβετικό πρωτάθλημα είχε η αντίπαλος μας στο Europa Conference League, Βασιλεία η οποία στο ντέρμπι με την Ζυρίχη εξήλθε ισόπαλη 3-3.


Η Βασιλεία μέχρι το 90+6 της αναμέτρησης κρατούσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ωστόσο ο Ceesay της “έκοψε” την χαρά και το τρίποντο καθώς με το γκολ του έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η Βασιλεία άνοιξε το σκορ με τον Arthur στο 29ο λεπτό αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι την λήξη του ημίχρονου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47ο λεπτό ο Βοranijacevic ισοφάρισε για την Ζυρίχη, ο Ndoye ένα λεπτό αργότερα έδωσε ξανά προβάδισμα στην Βασιλεία και στο 53ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκ νέου με αυτογκόλ του Frei.

Στο 63ο λεπτό ο Μillar έβαλε σε θέση οδηγού την Βασιλεία, όμως ο Ceesay στην εκπνοή του αγωνά χάρισε στην Ζυρίχη τον βαθμό.

Η αντίπαλος της ομάδας μας στο Conference League, μετά και από αυτή την ισοπαλία στην 12η αγωνιστική, παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 βαθμούς, στους 22 βαθμούς και την δεύτερη θέση βρίσκεται η Ζυρίχη.

Αγωνίστηκαν: Lindner, Lang, Djiga, Pelmard, Tavares, Frei, Kasami, Ndoye, Males, Millar, Arthur