Home TOP NEWS Δημητρίου: «Ωραίο το συναίσθημα της νίκης… έχουμε ακόμη απόσταση να καλύψουμε»

Δημητρίου: «Ωραίο το συναίσθημα της νίκης… έχουμε ακόμη απόσταση να καλύψουμε»


Είπε μετά τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου:

Ο Άρης είναι μία καλή ομάδα. Το έδειξε και προηγουμένως στο πρωτάθλημα. Έχει ποιότητα. Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς διότι μείναμε πίσω. Ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν είναι και το πιο ευχάριστο να παίζεις γνωρίζοντας ότι είσαι πίσω και πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει. Κάναμε μεστή εμφάνιση, πήραμε καλό σκορ στο πρώτο μέρος, κάναμε διαχείριση. Η νίκη βοηθά την ομάδα βαθμολογικά και ψυχολογικά. Έχουμε όμως ακόμη πολύ δρόμο να καλύψουμε. Είμαστε χαρούμενοι που νιώθουμε ξανά αυτό το συναίσθημα της νίκης. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε σήμερα στο κρύο. Η προσοχή μας θα είναι τώρα στο Ευρωπαϊκό παιχνίδι και μετά στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Για τον κόσμο:  Ο κόσμος είναι διαχρονικά δίπλα στην ομάδα. Και φέτος με τόσες δυσκολίες, με τα μέτρα και την ανησυχία στην κοινότητα, ο αριθμός της προσέλευσης στα παιχνίδια μας είναι πολύ ψηλός. Είχαμε 7-8 χιλιάδες στους πρώτους αγώνες, σήμερα περισσότερους από 5 χιλιάδες. Είναι καλή προσέλευση. Πικράθηκε στο ξεκίνημα όμως αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Τώρα σημασία έχει να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε.

Για τον επόμενο αγώνα: Θέλουμε να παρουσιαστούμε με καλό πρόσωπο. Είναι καλή ομάδα η Καραμπάκ. Δείξαμε στους αγώνες μας ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε τους βαθμούς για να βελτιώσουμε τη συγκομιδή μας στην ΟΥΕΦΑ.

Για το παιχνίδιμε το Αποελ: Βλέπουμε μόνο το επόμενο παιχνίδι με την Καραμπά τώρα.