Home TOP NEWS Μπεργκ: «Είμαστε σε καλή φόρμα… τώρα σκεφτόμαστε την Καραμπάκ και θα γίνουν...

Μπεργκ: «Είμαστε σε καλή φόρμα… τώρα σκεφτόμαστε την Καραμπάκ και θα γίνουν αλλαγές»


Μιλησε μετά τον αγώνα στη διάσκεψη τύπου ο Χένινγκ Μπεργκ λέγοντας:

Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ο Άρης είναι καλή ομάδα με καλά αποτελέσματα. Μετά τη διακοπή και τις προπονήσεις ήταν καλό το ότι επιστρέψαμε και κερδίσαμε αυτό το ματς. Δείξαμε καλή συμπεριφορά και ποιότητα και στις φάσεις που κερδίσαμε τα πέναλτι. Δείξαμε χαρακτήρα και νοοτροπία, δείξαμε ότι θέλαμε να συνεχίσουμε μετά τον Εθνικό και τη Βασιλεία και το κάναμε.  

Για τη συνεχόμενες νίκες και το μηδέν παθητικό: Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Το κάναμε πολλές φορές στο παρελθόν και το κάναμε ξανά τώρα. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωβνιστικοί για το πρωτάθλημα, πρέπει να παίρνουμε τέτοια αποτελέσματα και αυτό το επίπεδο. Δεν έχουμε πολλούς τραυματισμους τώρα, οι παίκτες άρχισαν να συνηθίζουν το παιχνίδι. Είμαστε σε καλή φόρμα, το δείξαμε με Βασιλεία και Εθνικό. Έχει ανταγωνισμό στην ομάδα. Δείχνουν οι παίκτες την νοοτροπία τους και την ποιότητα τους και αυτό μας κάνει χαρούμενους.

Για Καραμπάκ και Αποέλ: Σκεφτόμαστε ένα παιχνίδι τη φορά. Τώρα έχουμε την Καραμπάκ. Θα γίνουν αλλαγές και θα έχουν ευκαιρία παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο. Με το Αποέλ θα είναι άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Συνεχίζουμε και βλέπουμε το παιχνίδι της Πέμπτης.