Home TOP NEWS Post-Game: Αποτελεσματικότητα, μηδέν παθητικό και… σκαρφάλωμα!

Post-Game: Αποτελεσματικότητα, μηδέν παθητικό και… σκαρφάλωμα!

Δεν είναι ότι έκανε το τέλειο παιχνίδι η ομάδα μας κόντρα στον Άρη όπως έγινε πριν την διακοπή στο Δασάκι της Άχνας, όμως οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ στις λιγοστές φάσεις που βρήκαν ήταν αποτελεσματικοί, πέτυχαν τρία γκολ, τα δύο από το σημείο του πέναλτι και ένα μετά από εκτέλεση φάουλ με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάνει σε μια πολύ σημαντική νίκη.


Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και η δεύτερη χωρίς να δεχθεί γκολ η ομάδα μας και εξέπεμψε ξανά υγεία εντός τεσσάρων γραμμών και με τη σωστή δουλειά της που κάνει να συνεχίζει τη θετική πορεία, η οποία μπορεί να μεταφραστεί σε αντεπίθεση.

Ο Νορβηγός κόουτς παρέταξε την ομάδα μας με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό Άχνας. Ξεκίνησε με τους Ουζόχο, Λέζιακς, Σέχου, Γιούστε, Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Μιξ, Τζιωνής, Λοΐζου, Παπουλής, Τσέποβιτς.

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Χένινγκ Μπεργκ χρησιμοποιήσε τον Ουζόχο στην θέση του  Παναγή, ο Χούμποτσαν πήρε θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Άνταμ Λανγκ και ο Γιόρντι Γκόμεθ επέστρεψε στο αρχικό σχήμα με τον Φουάντ Μπασιρού να μένει εκτός λόγω τραυματισμού.

Απέναντι μας βρέθηκε μια ομάδα αρκετά καλοδουλεμένη που ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, άλλωστε δεν είναι τυχαία η βαθμολογική της θέση. Το γεγονός λοιπόν, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ να φύγει με το μηδέν παθητικό, δείχνει την πολύ καλή δουλειά που έγινε μέσα στο γήπεδο, καθώς κατάφερε να “κλειδώσει” τα άτου του αντιπάλου και να μην τα αφήσει να κάνουν την ζημιά.

Ατομικά δεν μπορούμε να πούμε ότι υστέρησε κανείς. Το αποτέλεσμα και το ότι η ομάδα μας κράτησε το μηδέν παθητικό για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν αποτέλεσμα της καλής δουλειάς και την συνολικής προσπάθειας που έγινε απ’ όλους εντός των τεσσάρων γραμμών.

Μοναδικό μελλανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του Μπασίρου πριν την αναμέτρηση, αλλά και του Γιούστε, τραυματισμοί που φέρνουν νέο πονοκέφαλο στον Μπεργκ ενόψει Αποέλ.

Σε γενικές γραμμές ήταν μια ιδιαίτερα ενθαρρυντική νίκη, η οποία μας ανεβάζει κι άλλο βαθμολογικά κάτι που μας αφήνει όλους μας χαρούμενους και απόλυτα αισιόδοξους για την συνέχεια, ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι η επιτυχία με τον Άρη στέλνει το σύνολο του Μπεργκ με τεράστια ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν με Αποέλ, ΑΕΛ και ΑΕΚ.