Home TOP NEWS Ξιούρουππας: “Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, έχει και ο προπονητής την ευθύνη...

Ξιούρουππας: “Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, έχει και ο προπονητής την ευθύνη του”


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Πανίκος Ξιούρουππας, μίλησε στο Super Sport FM 104.0 για την πορεία της Εθνικής Κύπρου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, αλλά και για τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Ντύσε τον κόσμο με χαρά».

Οι τοποθετήσεις:

Για την Εθνική: «Θεατές στο ίδιο έργο. Δεν πρέπει να μπούμε σε συζήτηση και να το αναλύσουμε, όμως υπάρχουν οι αρμόδιοι που πρέπει να προβληματιστούν και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις. Έχει και ο προπονητής την ευθύνη του, όχι όμως 100%. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, να αυξηθούν οι Κύπριοι παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα γιατί δεν μπορούμε να απαιτούμε, από αυτούς τους λίγους που μπαίνουν και παίρνουν λίγο χρόνο, πολλά. Και τη Μάλτα όταν παίζαμε στο παρελθόν νομίζαμε πως τους είχαμε στο χέρι. Δυστυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει, αυτές οι χώρες έχουν επενδύσει στο ποδόσφαιρο και μας έχουν ξεπεράσει».

Για την φιλανθρωπική εκδήλωση «Ντύσε τον κόσμο με χαρά» από το Λύκειο Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»: «Ως πρόεδρος της “Ηλιαχτίδα Zωής” να πω ένα μπράβο σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια. Έχουν μαζέψει οι μαθητές και οι καθηγητές διάφορα ρούχα και έκαναν ένα μικρό παζαράκι στην αυλή του “Τάσος Μητσόπουλος”, όπου πούλησαν τα πάντα. Ο κόσμος στήριξε με πολλή αγάπη αυτήν την προσπάθεια. Αύριο ολοκληρώνεται αυτή η εκδήλωση, όπου θα βρίσκεται όλος ο πολικο-αθλητικός κόσμος της Κύπρου. Το βράδυ θα υπάρχει ένα μουσικό πρόγραμμα και ο πλειστηριασμός των φανέλων και μπάλων των σωματείων που είναι υπογραμμένες από όλους τους ποδοσφαιριστές. Έχουμε φανέλες και από την Πρέμιερ Λιγκ»