Home TOP NEWS Σήκωσε το γάντι με κομψότητα στους «50» o Παπασταύρου και μίλησε για...

Σήκωσε το γάντι με κομψότητα στους «50» o Παπασταύρου και μίλησε για τον πραγματικό Ομονοιάτη


Υπάρχει μία μερίδα οπαδών που επιδίδονται καθημερινά σε σκληρή κριτική προς τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους παίκτες, γενικότερα προς την ομάδα.

Ο Σταύρος Παπασταύρου τοποθετήθηκε σχετικά. Ρωτήθηκε αν νιώθει απογοητευμένος για αυτό το φαινόμενο, της δριμείας κριτικής από ένα κομμάτι των οπαδών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Και ναι και όχι. Όταν δουν τι κάναμε τα τελευταία 4 χρόνια και πόσα λεφτά βάλαμε και επειδή είμαστε 4οι τα μηδενίζουν όλα, για ποιο λόγο να είμαι πικραμένος. Ούτε πρόκειται να ασχοληθώ με αυτούς τους ανθρώπους. Αυτοί που μηδενίζουν τα πάντα είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό. Οι αποφάσεις παίρνουμε δεν βασίζονται στο τι θα πουν αυτοί οι 50 στα σοσιαλ. Προσωπικά ξέρω τι κάνω».

Στην εξέλιξη της συζήτησης ρωτήθηκε τι σημαίνει για αυτόν η ΟΜΟΝΟΙΑ και απάντησε με ένα γεγονός το οποίο βίωσε χθες το μεσημέρι λέγοντας: «Αγάπησα την ΟΜΟΝΟΙΑ και περισσότερο τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκτός τους 50(γέλια). Όχι μόνο εγώ αλλά και η οικογένεια μου. Θα σας πως κάτι που έγινε σήμερα όταν πήγαμε σε μία ταβέρνα για φαγητό. Ήρθε σε κάποια στιγμή η σερβοτόρα και μου είπε πως το φαγητό μας είναι πληρωμένο από έναν Ομονοιάτη. Αυτός ο άνθρωπος είπε στη σερβιτόρα να μας ενημερώσει αφού φύγει. Και αυτό έγινε. Ήταν το ευχαριστώ από έναν άνθρωπο χωρίς να επιζητεί την αναγνώρισει. Αυτός είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για μένα είναι ο κόσμος της».