Home TOP NEWS Δημητρίου: «Η Τετάρτη είναι κοντά και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι»

Δημητρίου: «Η Τετάρτη είναι κοντά και πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι»


Μίλησε μετά τον αγώνα στη κάμερα της Primetel ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου.

Είπε:

Είναι σημαντικό παιχνίδι αυτο της Τετάρτης. Δεν έχει πολλές μέρες ο προπονητής άρα προσπαθεί συνεχώς να βγάζει συμπεράσματα και να βάζει τα δικά του κομμάτια και να κάνει την ομάδα να παίζει σύμφωνα με τα δικά του θέλω σταδιακά. Η Τετάρη είναι κοντά και καλούμαστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας δίνει καλές πιθανότητες πρόκρισης. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είναι υπόθεση όλων μας το κύπελλο, να κάνει ο κάθε ένας ότι μπορεί από τη θέση του, για να προσθέσουμε άλλον ένα τίτλο στην ιστορία μας. Η ομαδα χρειάζεται τον κόσμο στο γήπεδο. Πρώτα την Τετάρτη και μετά στο ΓΣΠ. Τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ στη Λεμεσό, έχουν φύγει πάνω από 1600 από τα 2000 που πήραμε. Είμαστε κοντά σε sold-out.

Για το ότι η ρεβάνς είναι στο ΓΣΠ: Είναι σημαντικό να πάρουμε αποτέλεσμα την Τετάρτη. Ο επαναληπτικός είναι σε σχεδόν ένα μήνα και θα είναι θετικό για τον προπονητή το ότι θα έχει χρόνο να προετοιμασει την ομάδα. Το πιο σημαντικό τώρα είναι το πως θα μπορέσουμε να πάρουσε στη Λεμεσό αποτέλεσμα. Απέναντι σε μία ομάδα που βελτιώνεται και έχει καλή ψυχολογία.

Για τον προγραμματισμό: Η προσπάθεια γινόταν από πριν και συνεχίζεται. Τώρα είναι και ο κ. Λένον στην ομαδα και η προσπάθεια συνεχίζεται. Θέλει αρχικά να δει όλους τους παίκτες για να πάρει μία ιδέα ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό είναι φυσιολογικά. Θα έχει κι αυτός τις δικές του ιδέες τόσο σε ότι αφορά στις ανανεώσεις αλλά και για τις μεταγραφές του καλοκαιριου.