Home TOP NEWS «Μεγάλο παιχνίδι σήμερα… στόχος μας όπως πάντα, η νίκη»

«Μεγάλο παιχνίδι σήμερα… στόχος μας όπως πάντα, η νίκη»


Μίλησε λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου λέγοντας:

Χρόνια πολλά σε ολους. Δεν υπήρχαν μέρες για διακοπές για τους παίκτες μας. Αυτό ισχύει και για την Ανόρθωση. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα, από αυτά που χαίρεται να βλέπει ο φίλαθλος, ανβάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Εφόσον διατηρείται ο κανόνας του εκτός έδραες ηγκολ έχει ρόλο να διαδραματίσει. Θέλουμε να κερδίσουμε, αναγνωρίζοντας τις ιδιαίτερότητες του αγώνα και θα δούμε. Είναι από τα παιχνίδια που πραγματικά ανεβάζουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας. Πρεπει να επιδιώκουμε τέτοιους αγώνες σε αθλητοπρεπή πλαίσια και μετά το τέλος να χειροκροτήσουμε τους νικητές και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι.

Για την πίεση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το στόχο: Νομίζω και οι δύο ομάδες έχουν πίεση. Είναι ομάδες πρωταηγωνίστριες με παίκτες εξοικειωμένος, άρα αυτό δεν παίζει ρόλο.

Για τη σημαντικότητα του να σκοράρει η ομάδα: Το γεγονός ότι φτιάχνουμε ευκαιρίες είναι θετικό. Δεν είναι όμως θετικό το ότι δεν σκοράρουμε. Πιστεύουμε όμως ότι αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να φτιάχνουμε δηλαδή ευκαιρίες, θα έρθουν τα γκολ. Θέλει διαχείριση και το παιχνίδι, ανάλογα με την εξέλιξη του, να αντέξουμε την πίεση, να είμαστε συγκεντρωμένοι, και θα είναι καλό αν κρατήσουμε και το μηδέν στη νάμυνα.

Για τα αγωνιστικά: Είναι σημαντικό το ότι έχει ο Λένον όλους του παίκτες. Είναι σημαντικό και για τις προπονήσεις και την ανταγωνιστικότητα τους. Μπορεί να αντιδράσει και ο προπονητής στο παιχνίδι όπως ο ίδιος νιώθει με πολλές επιλογές.