Home TOP NEWS O Δημητρίου για τον αγώνα, τον Γιούστε και την προπώληση ενόψει Ανόρθωσης

O Δημητρίου για τον αγώνα, τον Γιούστε και την προπώληση ενόψει Ανόρθωσης


Είπε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο εκπρόσωπος τύπουτης ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

Δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Γιούστε είναι σε αρκετά καλή κατάσταση όμως λόγω του γεγονότος ο επαναληπτικός με την Ανόρθωση είναι σε λίγες μέρες αυτό τον καθιστά μα΄φιβολο. Όσοι έμειναν εκτός σήμερα είναι καθαρά για λόγους ξεκούρασης. Θέλουμε να δέιξουμε καλό πρόσωπο, θέλουμε σοβαρότητα, θέλοιυμε να κερδίσουμε και είναι ευκαιρία για τον προπονητή να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους ώστε να έχει καλύτερη εικόνα για το ρόστερ.

Προτεραιότητα είναι να πάρουν αγωνιστικά λεπτά πάικτες της πρώτρης ομάδας για να είναι έτοιμοι για την Τετάρητ. Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες και το παιχνίδι να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρόυς. Είναι καλύτερα και για έναν νεαρό να παίζει με παίκτες πρώτης ομάδας, να πάρει εμπειρία και να δέιξει καλύτερο πρόσωπο.

Η επίσκεψη του προέδρου ήταν στα πλαίσια των προηγούμενων επισκέψεων του. Δεν υπήρξε κάτι διαφορετικό. Για προγραμματισμό δεν μιλάμε για ευνόητους λόγους. Σε ότι αφορά τα εισιτήρια ενημερώσαμε. Υπάρχουν λίγα εισιτήρια σε άνω διάζωμα Δυτικής και λίγα στη Βόρεια. Ενδεχομένως να μην ανοίξουν ταμεία την ημέρα του αγώνα. Όσοι θέλουν να έρθουν γήπεδο καλό είναι να προαγοράσουν. Θα είναι μεγάλη η προσέλευση, θα θυμίσει εποχές προ κόβιντ και θα είναι ίσως ρεκόρ προσέλευσης των τελευταίων χρόνων.