Home TOP NEWS Καλοθέου: «Να αποφευχθούν τα περσινά λάθη… δεν αρκεί πλέον η συμμετοχή σε...

Καλοθέου: «Να αποφευχθούν τα περσινά λάθη… δεν αρκεί πλέον η συμμετοχή σε όμιλο»


Για την νέα χρονιά που έρχεται μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο παλαίμαχος άσος της Ομόνοιας Κώστας Καλοθαίου. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τον Λένον, τον προγραμματισμό αλλά και για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας.

Τι είπε:

«Όταν είσαι μεγάλη ομάδα εδώ θα πρέπει να δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Ο περσινός προγραμματισμός δεν ήταν και ο καλύτερος για αυτό ήρθε και η κάκιστη πορεία στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει τώρα να αποφευχθούν τα λάθη». 

«Ένας προγραμματισμός δεν ψάχνεις παίκτες Ιούλιο και Αύγουστο. Θα πρέπει να είναι συνέχεια». 

«Είναι ένα μικρό δείγμα η ηλικία του Μπρούνο. Είναι μια ευκαιρία για την Ομόνοια. Έκλεισε γρήγορα και αθόρυβα. Αυτό λέμε κατάλληλος προγραμματισμός. Λογικά γίνονται συζητήσεις και με άλλους παίκτες». 

«Μια ομάδα για να παντρευτεί με ένα προπονητή θα πρέπει να ταιριάζουν. Αυτό το έδειξε η φιλοσοφία του Λένον. Νομίζω έχει ανέβει ο πήχης για τον προπονητή και την ομάδα. Θα φέρει τους παίκτες που ο ίδιος πιστεύει πως κάνουν. Εκεί θα κριθεί ανάλογα». 

«Εάν θέλεις πίεση και ένταση στο γήπεδο θα χρειαστείς περισσότερη ενέργεια. Και αυτή την έχουν οι νεαροί. Θα το δούμε στο γήπεδο αυτό. Θα δούμε τι παίκτες θα έρθουν στην ομάδα». 

«Θα διαφωνήσω πάνω σ’ αυτό με τους νεαρούς ότι έπεσε το βάρος πάνω τους. το βάρος το έχεις όταν φοράς την φανέλα. Υπάρχει πίεση από τα 13, 15, 17, 19. Βρήκαν παίκτες ηγέτες κοντά τους. Βρήκαν δίπλα τους 4-5 παίκτες που μπορούσαν να στηριχθούν πάνω τους και το έκανα. Θα το δείξουν φυσικά και στα επόμενα χρόνια» 

«Πλέον για τις ομάδες μας, πρέπει να αρχίσουν να βλέπουν πιο μακριά. Μπήκαμε ομίλους και πρέπει να ανεβάζεις τον πήχη. Δεν αρκεί πλέον η συμμετοχή σε όμιλο. Θέλω πρόκριση. Και επειδή προσφέρεται ειδικά το Κόνφερενς φέτος υπάρχει αυτή η αισιοδοξία»