Home TOP NEWS Θέμα σχολιασμού στην Τουρκία ο μισθός του Μάταβζ στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Θέμα σχολιασμού στην Τουρκία ο μισθός του Μάταβζ στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Στην Τουρκία ασχολούνται με τον Τιμ Μάταβζ, ο οποίος πριν έρθει στην Κύπρο αγωνιζόταν στην εν λόγω χώρα και συγκεκριμένα για λογαριασμό της Μπούρσασπορ.

Σε ιστοσελίδα λοιπόν που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Μπούρσασπορ αναφέρει ότι ο Σλοβένος επιθετικός είχε διετές συμβόλαιο σε αυτήν, αξίας “900.000 ευρώ τον χρόνο”, το οποίο έλυσε μονομερώς για να πάρει, όπως ισχυρίζονται στο ρεπορτάζ,, 160.000 ευρώ για 1,5 χρόνο στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αναλυτικά:

«O Σλοβένος παίκτης Τιμ Μάταβζ, ο οποίος ήρθε στην Μπούρσασπορ στο ξεκίνημα της περασμένης σεζόν, ήταν πάντα στην επικαιρότητα με το συμβόλαιό του στην ομάδα. Είχε ανακοινωθεί ότι ο Μάταβζ, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο, θα πάρει 900.000 ευρώ τον χρόνο. Ενώ αυτός ο παίκτης θα έπαιρνε σε δύο χρόνια 1,8 εκατομμύριο ευρώ, μονομερώς τερμάτισε το συμβόλαιό του στη μέση της σεζόν και πήρε τον δρόμο για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Μάταβζ, ο οποίος υπέγραψε για ενάμιση χρόνο, έμαθε ότι θα πάρει 160.000 ευρώ για το συμβόλαιό του. Ο Σλοβένος θα λάβει από την κυπριακή ομάδα το 1/9 του μισθού που θα έπαιρνε στην Μπούρσασπορ».