Home TOP NEWS Ντέιβις για Λένον: «Εκκρηκτικός, δεν σηκώνει βλακείες, είχε τρομερό αντίκτυπο στην ομάδα»

Ντέιβις για Λένον: «Εκκρηκτικός, δεν σηκώνει βλακείες, είχε τρομερό αντίκτυπο στην ομάδα»


Ο πρώην διεθνής Ουαλός ποδοσφαιριστής Κρεγκ Ντέιβις μίλησε στην ιστοσελίδα belfastlive.co.uk, για την περίοδο στην οποία δούλεψε υπό τις οδηγίες του Νιλ Λένον στην Μπόλτον.

Δυναμικό, παθιασμένο και εκρηκτικό τον περιγράφει και ως έναν προπονητή που δεν σηκώνει βλακείες. Έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία του μόλις ήρθε στην Μπόλτον, ανέφερε ο Ντέιβις, και είχε τρομερό αντίκτυπο στην ομάδα.

«Με το που ήρθε έβλεπες ότι είχε αυτό τον εκρηκτικό χαρακτήρα. Ήταν σαν ένα πυροτέχνημα. Με το που άναβε ήταν δεδομένο ότι θα εκραγεί, απλά δεν ήξερες πότε. Όμως το αγαπούσα πολύ αυτό πάνω του. Μου άρεσε τόσο σαν άτομο όσο και σαν προπονητής».

«Την πρώτη εβδομάδα στην προπόνηση ήθελε όλοι να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται. Θυμάμαι πως όλοι σκέφτονταν πως αυτός απλά δεν αστειεύεται. Ξέρεις κάποιους παίκτες που μπορεί να τα έπερναν στο κρανίο μερικές φορές; Ε με τον Λένον αποκλείεται αυτό να συνέβαινε».

«Χωρίς πλάκα ήταν εκ των αγαπημένων μου προπονητών. Με αυτόν προπονητή έκανα πολλά καλά πράγματα. Πραγματικά με ανέβασε, με μπούσταρε»

«Έχω τρελό σεβασμό στο πρόσωπο του. Κάποιοι παίκτες δεν θα μπορούσαν να τον χειριστούν, όμως εμένα με άναψε ποδοσφαιρικά»

«Οι προπονήσεις μας τις Παρασκευές ήταν… νεαροί εναντίον των παλαιότερων και μπορώ να σου πως πως αυτά τα παιχνίδια ήταν κάποιες φορές σημαντικότερα και από αυτό του Σαββάτου»

«Οι περισσότεροι προπονητές, στις προπονήσεις τις Παρασκευές θα έλεγαν… ήρεμα, ήρεμα, ήρεμα, όμως αυτός έλεγε κάντε το κομμάτι σας. Ήταν τρελές οι Παρασκευές και αυτό το αγαπούσα».