Home TOP NEWS Η φυσική κατάσταση, ο Κούσουλος και οι αναφορές Λένον

Η φυσική κατάσταση, ο Κούσουλος και οι αναφορές Λένον


Έκανε αναφορά σε δύο σημεία χθες ο Νιλ Λένον πάνω στα οποία θέλουμε να καταπιαστούμε και να προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε πίσω από τις λέξεις.

Αρχικά η αναφορά του για τη φυσική κατάσταση της ομάδας. Όντως η ΟΜΟΝΟΙΑ, στους πλείστους αγώνες της μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να παράξει σε διάρκεια, παρά μόνο αποσπασματικά, το ποδόσφαιρο το οποίο ο Λένον αρέσκεται να δουλεύει στις ομάδες του. Δηλαδή το παιχνίδι κυριαρχίας, την συνεχόμενη πίεση ψηλά, την ταχύτητα στην εκδήλωση των επιθέσεων. Όλα αυτά τα είδαμε σχεδόν στον απόλυτο βαθμό, λίγο μετά την πρόσληψη του  στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το τελείωμα της περσινής χρονιάς ήταν κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικό. Ιδιαίτερα στους δύσκολους αγώνες του κυπέλλου, με ΑΕΛ και Ανόρθωση, η ΟΜΟΝΟΙΑ επιβλήθηκε κατά κράτος.

Και αν στους πρώτους αγώνες μπορούσαμε να επικαλεστούμε τα… βαριά πόδια λόγω της δύσκολης περιόδου προετοιμασίας, είμαστε σήμερα στα μέσα Σεπτεμβρίου και αντί η ομάδα να δείχνει πως ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, μάλλον κάνει το αντίθετο.

Οπότε ενδεχομένως να είναι ένα έμμεσο παράπονο του προπονητή σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι που αφορά στο επιτελείο που τον πλαισιώνει.

Το άλλο στοιχείο στο οποίο έγινε χθες αναφορά και ίσως ο προπονητής να άφησε υπονοούμενα έχει να κάνει με την περίπτωση Κούσουλου. Είναι λάθος να θεωρεί κάποιος πως ο Λένον πήρε από μόνος του την απόφαση να αρχίσει να χρησιμοποιεί τον Γιάννο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποστηρίζεται από εξειδικευμένο επιστημονικό επιτελείο το οποία είναι αυτό που θα δώσει έγκριση στο κάτα πόσο κάποιος, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό, είναι σε θέση να αγωνιστεί και με ποιο τρόπο πρέπει να γίνει πάνω του διαχείρηση. Και το να λέει ο Λένον πως ο Κούσουλος πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε νωρίτερα απ ‘ότι έπρεπε, ίσως και να μην είναι αναφορά για παραδοχή δικού του λάθους.

Ο χρόνος θα δείξει αν τα πιο πάνω να είναι απλά δικές μας εικασίες και αν ερμηνεύουμε λανθασμένα τα όσα σχετικά ακούσαμε από τον προπονητή.