Home TOP NEWS Πρόστιμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Πρόστιμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ


Για δύο λόγους δέχθηκε ποινή για πρόστιμο η ομάδα. Νωρίτερα ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις του Βρυωνίδη και αυτές που αφορούν στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι οι εξής:

Καταγγελία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας:
(α) για πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων των παιδιών επαναφοράς της μπάλας (boll boys) κατά την διάρκεια του επιπρόσθετού χρόνου της καθυστέρησης του αγώνα με  αποτέλεσμα να παρατηρείται καθυστέρηση στην επαναφορά της μπάλας στον αγωνιστικό χώρο  κατά παράβαση των άρθρων 40-47 Κεφ. VII της Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α Κατηγορίας 2022-2023
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2022-2023.  Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο  έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο  ποδοσφαιριστών  της ΚΟΠ.
Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Α’ Φάση περιόδου 2022-2023 ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας – ΑΕΚ Λάρνακας/03.09.2022 (2η Αγωνιστική).