Home TOP NEWS Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τη διακοπή και το χθεσινό της...

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τη διακοπή και το χθεσινό της γκολ


Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» ενόψει και της συνέχειας του αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Ήταν απρόβλεπες οι καιρικές συνθήκες χθες. Ο διαιτητής απολύτως δικαιολογημένα διέκοψε το παιχνίδι. Δυστυχώς για μας γιατί πριν βαρύνει ο αγωνιστικός χώρος η ομάδα μου είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο και είχε και το σκορ με το μέρος της. Καλούμαστε όμως σήμερα να συνεχίσουμε.

Εκεί που χρειάστηκε ο Μελίσσας δήλωσε παρών. Η ομάδα μου πατούσε πάρα πολύ καλά στο γήπεδο και ίσως αγωνιζόταν καλύτερα από την Ομόνοια. Το χθες είναι χθες, σήμερα είναι άλλη μέρα και οφείλουμε να πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το πιστεύαμε χθες το πιστεύουμε και σήμερα. Ήμασταν άτυχοι χθες αλλά σήμερα πρέπει να συνεχίσουμε.

Θέλω να ξεκαθαρίσω πως είναι απολύτως δικαιολογημένη η διακοπή του αγώνα. Ήταν πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος και κυρίως επικίνδυνος για τους ποδοσφαιριστές».

Για το γκολ: «Δεν είναι θέμα άποψης αλλά θέμα κανονισμού. Το γκολ της Νέας Σαλαμίνας ήταν καθαρό. Μας έχει επεξηγηθεί η φάση από τους διαιτητές, όμως θα το αφήσω ως εδώ γιατί υπάρχει αγώνας ακόμη».