Home TOP NEWS «Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια»

«Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια»


Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου , Αντρέας Δημητρίου, πριν το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά: «Το γεγονός πως μπαίνουμε στους ομίλους, είναι ιδιαίτερο. Περιμένουμε πως η ομάδα θα προσαρμοστεί στον αγώνα. Το είπαμε πολλές φορές, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Περιμένουμε ένα καλό πρόσωπο, να συνεχίσει δηλαδή από τις τελευταίες εμφανίσεις ώστε να πάρουμε τη νίκη. Είναι δύσκολο, ιδιαίτερο παιχνίδι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια μεγάλη ΑΕΛ. έχει καλό προπονητή, κόσμο και φανταζόμαστε πως θέλει τη νίκη ώστε να αναπνεύσει βαθμολογικά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια. Περιμένουμε πως θα ανταποκριθούμε. Η ομάδα δείχνει πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Είναι τέσσερα παιχνίδια, τα τελευταία, που η ομάδα δείχνει σταθερότητα σε καλά επίπεδα. Ελπίζουμε να μεγαλώσει αυτό το διάστημα. Χρειαζόμαστε διάρκεια και περιμένουμε πως θα δώσει συνέχεια. Έχει όλα όσα χρειάζεται για να το καταφέρει. Η προετοιμασία πήγε αρκετά καλά, ουσιαστικά είχαμε δύο προπονήσεις. Επέστρεψε ο Κασαμά, που θα μπει σταδιακά στο γήπεδο. Εκτός είναι ο Κούσουλος και ο Μπασιρού».

Για τον Κούσουλο: «Έχει τον χρόνο του, δεν τον πιέζει κανείς. Πάει καλά, αξιολογείται καθημερινά. Δεν μπορούμε να πούμε πότε θα είναι έτοιμος. Ευελπιστούμε πως σύντομα θα επιστρέψει».