Home TOP NEWS Παλιούρας: «Τόσα εισιτήρια θέλαμε να δώσουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ»

Παλιούρας: «Τόσα εισιτήρια θέλαμε να δώσουμε στην ΟΜΟΝΟΙΑ»


Μίλησε ραδιοφωνικά στον ΣΠΟΡ ΦΜ, ο εκπρόσωπος της Πάφους Πολύβιος Παλιούρας και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ματς με την ΟΜΟΝΟΙΑ, τα αγωνιστικά της ομάδας του αλλά και για την επιλογή της διοίκησης να παραχωρήσει μικρό αριθμό εισιτηρίων στην ΟΜΟΝΟΙΑ για τον κόσμο της.

Για το ματς με Ομόνοια: «Είναι ένα ματς που αναμένουμε με αγωνία. Είμαστε κοντά στον τελικό. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει γιατί θέλουμε σαν Πάφος να φτάσουμε στον τελικό και για΄τι όχι στο τρόπαιο. Θα είναι δύσκολο ματς. Η Ομόνοια παραμένει μια μεγάλη ομάδα. Θα αντιμετωπίσουμε με κάθε προσοχή το παιχνίδι. Να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για να έχουμε το πάνω χέρι. Θεωρώ ότι με την παρουσία του κόσμου μας θα πάμε πολύ καλά».

Για τον Ζουνίνιο: «Είχε έναν τραυματισμό πριν το ματς με την Ομόνοια. Πάει αρκετά καλά. Μάλλον θα τον δούμε στην αποστολή με την Ομόνοια. Ο Ίβουσιτς είχε ένα πρόβλημα μέσα στο παιχνίδι αλλά είναι εντάξει. Δεν έχουμε άλλο πρόβλημα. Η ομάδα είναι πλήρης».

Για τα 800 εισιτήρια που δόθηκαν στους φίλους της Ομόνοιας: «Είναι ο αριθμός που επιθυμούμε να δώσουμε. Θέλουμε να έχουμε δυνατή έδρα. Οπότε αναμένουμε τον κόσμο μας να δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα».