Home TOP NEWS Ίδια ημερομήνια, κόντρα σε “γαλαζοκίτρινη” ομάδα και… ίδια κατάληξη!

Ίδια ημερομήνια, κόντρα σε “γαλαζοκίτρινη” ομάδα και… ίδια κατάληξη!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή φιλοξενήθηκε στο τελευταίο επεισόδιο της εκπομπής “Total Green” για την φετινή σεζόν και μίλησε για τα πεπραγμένα του σε αυτούς τους τρεις μήνες που κάθισε στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.


Μεταξύ άλλων ο Κύπριος τεχνικός προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που αφορά την ημερομηνία της κατάκτησης του κυπέλλου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον τελικό με την ΑΕΛ. Συγκεκριμένα ο Σωφρόνης Αυγουστή είπε ότι γι’ αυτόν η ημερομηνία του τελικού κόντρα στους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού ήταν σημαδιακή καθώς στις 24/5/17 κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο κύπελλο στην καριέρα του ως προπονητής.

Ο κόουτς της ομάδας μας τον Μάιο του 2017 που στέφθηκε για πρώτη φορά κυπελλούχος ήταν προπονητής του Απόλλωνα και τότε είχε κατακτήσει το κύπελλο αφού η ομάδα του κέρδισε στον τελικό τον Αποέλ.

Όπως και το 2017 έτσι και φέτος το παιχνίδι έγινε στο ΓΣΠ, κόντρα σε “γαλαζοκίτρινη” και οι ομάδες που κοούτσαρε νίκησαν με το ίδιο σκορ 1-0 (Βινίσιους|Απόλλωνας, Καρίμ|ΟΜΟΝΟΙΑ) στον τελικό και ο Σωφρόνης Αυγουστή κατάφερε να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας και να πανηγυρίσει τίτλο στην προπονητική του καριέρα.