Home TOP NEWS O σχολιασμός των διαιτητικών αποφάσεων στο “Στέλιος Κυριακίδης”

O σχολιασμός των διαιτητικών αποφάσεων στο “Στέλιος Κυριακίδης”


Ο Παλαίμαχος διαιτητής και αναλυτής φάσεων, Γιαννάκης Κυπριανίδης, σχολίασε τις φάσεις του αγώνα μας με την Καρμιώτισσα.

Αναλυτικά:

Στο 14ο λεπτό ο Σεμέδο μπαίνει στην περιοχή, έκανε δύο ντρίπλες, έπεσε πάνω σε αμυντικό. Ζήτησαν παράβαση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έγινε έλεγχος από το VAR. Το ερώτημα ήταν: Ο αμυντικός κινήθηκε όταν είδε τον Σεμέδο ή έμεινε στην θέση του; Για εμένα έμεινε στην θέση του. Ο κάθε παίκτης δικαιούται να μένει στην θέση του. Φτάνει να μην μετακινείται για να ανακόπτει την πορεία του επιθετικού.

Στο 38ο λεπτό, είδαμε Μίλετιτς και Ντούμπια να διεκδικούν μία μπαλιά στην περιοχή. Το ζητούμενο ήταν ποιος έβαλε πρώτος το πόδι στην μπάλα. Για εμένα κάνει επιθετικό φάουλ, ο διαιτητής έδειξε παίζεται. Το έλεγξε το VAR και σωστά δεν δόθηκε οποιαδήποτε παράβαση.

Στο 50ο λεπτό, πάλι ο Σεμέδο, είχαμε μία φάση κοντά στην γραμμή του άουτ και μετά να μπαίνει στην περιοχή. Δεν υπάρχει επαφή στα πόδια, όμως υπήρξε ένα κράτημα. Το θέμα είναι με πόση ευκολία θα δώσεις το κράτημα. Ο διαιτητής έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με εμάς που το βλέπουμε από την τηλεόραση, γιατί καταλαβαίνει καλύτερα την δύναμη του κρατήματος. Και να έδινε το πέναλτι, δεν θα διαφωνούσα. Το VAR το έλεγξε δεν έδωσε κάτι.

Στο 82ο λεπτό, ο Σεμέδο και πάλι, έγινε ένα μαρκάρισμα. Δεν φαίνεται όμως ο αμυντικός να τον χτυπάει.