Home TOP NEWS Ο Σαζεΐδης για την δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος» και την άνοδο κάποιων...

Ο Σαζεΐδης για την δουλειά στο «Ηλίας Πούλλος» και την άνοδο κάποιων ποδοσφαιριστών


Το μέλος του γραφείου Τύπου της Ομόνοιας, Γιώργος Σαζεΐδης κλήθηκε να σχολιάσει στην Digital TV και την εκπομπή «Στην Κερκίδα» με τον Άρη Κυριάκου, την βελτίωση που παρουσιάζουν ποδοσφαιριστές όπως οι Λοΐζου και Κουλιμπαλί σε σχέση με την περασμένη σεζόν αλλά και τα προηγούμενα παιχνίδια.

«Και τα δύο ονόματα που ανέφερες είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών που ανέβασαν την απόδοση τους και παρουσιάζουν θετική εικόνα στην φετινή σεζόν. Αυτό είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο «Ηλίας Πούλλος» από τον προπονητή και τους συνεργάτες του. Ο Λοΐζου δείχνει ότι έχει ανέβει και είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα τώρα που απουσιάζει και ο Σίμιτς. Ο Κουλιμπαλί παρουσιάζει μεγάλη σταθερότητα, το ίδιο ισχύει και για τον Νικόλα Παναγιώτου. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνεται καλύτερος.

Ο Μπέζους από τα ευρωπαϊά παιχνίδια είναι διαφορετικός παίκτης. Είναι από τους πιο παραγωγικούς στο ρόστερ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σεμέδο ο οποίος τα τελευταία 6-7 παιχνίδια τα πάει περίφημα. Για τον Κακουλλή θα έλεγα τα ίδια, το γενικό συμπέρασμα είναι ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτό μας κάνει πολύ αισιόδοξους. Υπάρχουν και στον πάγκο ποδοσφαιριστές που όταν έρθει η ώρα θα δώσουν λύσεις. Ακόμη και τον Άμο που τον περιμένουμε μετά την διακοπή».

Από kerkida.net