Home TOP NEWS To προφίλ του Βούλγαρου διαιτητή που θα σφυρίξει στο ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος

To προφίλ του Βούλγαρου διαιτητή που θα σφυρίξει στο ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος


Η ΚΟΠ γνωστοποιήσε το μεσημέρι της Παρασκευής τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ για τον πρώτο όμιλο.

Στην αναμέτρηση της ομάδας μας με αντίπαλο την Πάφο FC η οποία θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (31/03 | 19:30), ορίστηκε να σφυρίξει ο 38χρονος Βούλγαρος διαιτητής, Kabakov Georgi Nikolov.

Ο Βούλγαρος ρεφ, ο οποίος είναι μάλιστα και διεθνής, σφύριξε σε συνολικά σε 493 παιχνίδια, ανάμεσα σε αυτά και σε παιχνίδια του Champions League, Europa League, της Super League Ελλάδας, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν κλήθηκε να σφυρίξει ξανά και σε ένα παιχνίδι του Κυπριακού πρωταθλήματος, ενώ σε άλλο ήταν στο VAR.

Όσον αφορά τα στατιστικά του Kabakov Georgi Nikolov, σε σχεδόν 500 παιχνίδια, έδειξε 2180 κίτρινες κάρτες, σε 84 περιπτώσεις απέβαλε ποδοσφαιριστές με δεύτερη κίτρινη κάρτα, 51 φορές έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα και 113 φορές έδειξε την άσπρη βούλα.

Να σημειώσουμε ότι στο παιχνίδι μεταξύ του Απόλλωνα και του Άρη που έγινε στις 14 Ιανουαρίου και ήταν πρώτος διαιτητής ο Kabakov, έδειξε συνολικά 10 κίτρινες κάρτες, ενώ απέβαλε και ένα ποδοσφαιριστή με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δείτε εδώ συνοπτικά τα στατιστικά του