Home TOP NEWS «Ζητούμενο να πάρουμε την υπόθεση πρόκριση στην έδρα μας»

«Ζητούμενο να πάρουμε την υπόθεση πρόκριση στην έδρα μας»


Έκανε δηλώσεις πριν τον αγώνα ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου, λέγοντας:

Περιμένουμε ένα δύσκολο αγώνα που οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά. Είναι δύο παιχνίδια και αυτό προσθέτει στην αναμετρηση. Θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή, είναι γνωστή η ποιότητα του Άρη ειδικά στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε σε επίπεδα άμυνας υψηλά και τις ευκαιρίες που θα φτιάξουμε να τις αξιοποιήσουμε για να παρουμε αποτέλεσμα που θα στείλει την πρόκριση στην έδρα μας, με τον κόσμο μας, για να την πετύχουμε.

Για τις συνεχόμενες νίκες επί του Άρη: Από τη μία το να κερδίζεις μία ομάδα στα δύο τελευταία παιχνίδια πρσθέτει στην αυτοπεποίθηση όμως είναι δυσκολο να κερδίσεις τον Άρη τρεις φορές, δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, όμως δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά τα τελευταία χρόνια που ο Άρης πρωταγωνιστεί. Είναι διαφορετικό παιχνίδι, θέλει προσοχή και θα δούμε σε λίγο πως θα εξελιχθεί.

Για τους τραυματίες: Ο Φαμπιάνο έχει τραυματισμό στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Έχει να κάνει και με το πόσο αντέχει κάποιος τον πόνο που προκαλεί ένας τέτοιος τραυματισμός. Θα δούμε πως θα τον χειριστούμε τις επόμενες μέρες ελπίζοντας ότι θα επιστρέψει. Ο Λαναγκ θα επιστρέψει σε λίγες μέρες, θέλει κι ο Κασάμα λίγες μέρες και οι υπόλοιποι είναι καλά.