Home Uncategorized Κυκλοφόρησε η beta έκδοση του iOS 6.1

Κυκλοφόρησε η beta έκδοση του iOS 6.1


Μια νέα δοκιμαστική έκδοση του iOS 6 κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες για όσους διαθέτουν λογαριασμό developer, η οποία ενσωματώνει κάποια ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Μια από τις αλλαγές αφορά στο Siri και δυστυχώς προς το παρόν μόνο στους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών, στους οποίους τώρα δίνεται η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων για τον κινηματογράφο μέσω της εφαρμογής.

Ανανεωμένη εμφανίζεται και η εφαρμογή Apple Maps, όχι τόσο όσον αφορά στο περιεχόμενο της, αλλά όσο στις νέες δυνατότητες. Η νέα έκδοση του λειτουργικού ενσωματώνει έναν πιο εύκολο και άμεσο τρόπο για την αναφορά προβλημάτων στην εταιρεία.

Αυτό βέβαια έχει προκαλέσει αναστάτωση σε αρκετούς καταναλωτές, οι οποίοι νοιώθουν σαν «πειραματόζωα», ενώ χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο του Gizmodo το οποίο γράφει «Apple, μας δουλεύεις; Φτιάξει μόνη σου τους χάρτες σου για τις συσκευές που πληρώσαμε εκατοντάδες δολάρια. Δεν είμαστε οι beta testers σου».

Μια ακόμα αλλαγή εντοπίζεται στην οθόνη κλειδώματος και συγκεκριμένα στα πλήκτρα ελέγχου της μουσικής, τα οποία βρίσκονται πλέον σε μεγαλύτερη απόσταση μεταξύ τους.

Ένα χαρακτηριστικό που σίγουρα θα εκτιμήσουν όσοι προσπαθούν να χειριστούν τα πλήκτρα αυτά με μεγάλα δάκτυλα και συνήθως καταλήγουν να πατούν το λάθος πλήκτρο, λόγω της κοντινής απόστασης τους.

http://techit.gr/wp-content/uploads/2012/11/fetcher_1143.jpeg

Δεν είναι γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει και επίσημα η έκδοση 6.1. Κρίνοντας από το χρονοδιάγραμμα που τήρησε η Apple στο iOS5, όπου η πρώτη beta του 5.1 κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2011 και η επίσημη μετά από αρκετούς μήνες, το Μάρτιο του 2012, είναι πολύ πιθανό να περιμένουμε αρκετά

Περισσότερη τεχνολογία, techit.gr