Home Uncategorized Το φούτσαλ και τα δόντια του Ζόρζε

Το φούτσαλ και τα δόντια του Ζόρζε


Πώς πάμε; Ούλλα καλά ; Αρέσκει μου που πάντα ρωτώ αλλά κανένας εν απαντά, εν το κατάλαβα ποττέ μου γιατί το κάμω .
Οπως και να έχει .Σήμερα εν να αρκέψω κάπως διαφορετικά , με μιά φωτογραφία.



Αυτό μόνο ! Τίποτε άλλο.
Next.
Πάμε νάκκο στην Ομονοιάκκα την σιήλλα ;
Τρεις πόντους και πάμε πάρατζι. Ευτυχώς που ήταν και ο Σοάρες , ρε ο πελλός εσιούτταρε που το Πέκκιουγιου . Εθώρουν την μάππα επίεννε επίεννε επίεννε , έπιασε με το αγχος μια φάση, επήα καττίνα επαράγγηλα φιστούτζια τζαι κοα-κόλα, ήρτα πίσω και είδα την μάππα που εσφηνώθηκε μες τα δίχτυα . Τον γέριμο ρε, κοουλάρα!
Εχρώσταν του το η τύχη, ο θεός ξέρω εγώ .Μια δυο τρείς ήταν να κάτσει μέσα η πουτάνα . Eλπίζω να κάθετε πάντα μέσα που ποδά και δα.
Εν τζαι παίξαμε μάππα ούτε εγίναμε ομαδάρα, αλλά το κύπελλο και δεύτερη θέση το πιό λίο έχουμε την στο τσεπάκι μας.
Ηντα κάβλα ; Να πιάμε το κύπελλο να έρτουμε δέυτεροι ( καλά να πιάμε πρωτάθλημα εν νάκκο δύσκολο) και να σείρουμε τα σκατά εκτός ευρώπης . Να μπούμε ομίλους τζαι κουτσά στραβά να πιάμε το Γιουρόπα Λιγκ
Εφκαλε πολλά μανιτάρκα φέτος , λογικά πρέπει να σύναξα τα λάθος.

Ατες , πάμε και στους λαστιχάρηες.
Έμαθα μια λέξη στα τσέχικα προχτές… ‘’Dik’’ ! ‘Οπως το θκιαβάζετε ρε λαστιχάρηες , dik .
Μεν πάει ο νούς σας στο πονηρό , τούτο σημαίνει ευχαριστώ.

‘’Dik’’ διότι έκατσα προχτές να τους δώ , πολλή γέλιο μαζί τους. Γέλιο και παράλληλα κλάμα, διότι αν δεν είχαν τούτοι ούλλη την εύνοια που την κοπ και την Τρατ-τρόικα πιστεύκω θα παλεύκαν με τες Άχνες και τες Πάχνες . Ασόψετε όμως. ;Eρκουντε εκλογές θέλουν σας κοντά και οι μεν και οι δεν. Εν μιλώ ούτε για τον Τίμο Σταμάτη ούτε για τον Διονύση Δάγκα, ξέρετε εσείς.

Ηταν κάτι παιχτούθκια που πέρσι λίο πολλά εσυγκρίναν τα με τους Τσάβι και Ινιέστα και φέτος εν ξορτώνουν να σταυρώσουν μια πάσα . Οι καλύτεροι ξένοι του πρωταθλήματος, οι χειρότεροι ήνταλως θκιάολο πρέπει να παίζουν;
Με λία λόγια λαστιχάρηες είσαστε επιειΚΟΠ για τον πούτσο συν τζίνα ούλλα που είπα μόλις τωρά που μεσα μου. Μπορεί να κάμω και λάθος φυσικά,διότι υπάρχουν στο ρόστερ και οι Σολάρι και Σικορά που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την κατάσταση τους .

Διαβάζοντας μερικά σχόλια των λαστιχάρηων σε σάιτς ποτζί ποδά ,θέλω να εκφράσω την συμπάθεια μου και την στήριξή μου στο πρόσωπο αυτού του μεγάλου προπονητή και άνθρωπου( πάνω απ όλα) Ιβαν Γιοβάνοβιτς .
Χαρακτηρισμοί τύπου ,ανικάνοβιτς,ασχέτοβιτς, εκκεντρίκοβιτς ( οκ τούτο ήταν δικό μου αλλά ήταν πολλά ωραίο για να μεν το βάλω ) είναι εμέτικα και ανάξια σχολιασμού.
Δηλαδή τί παράπονο έχετε ρε λαστιχάρηες ; Εν μπορώ να σας καταλάβω;
Αφου ξέρει τι κάμει!

Γράφωντας τούτα ούλλα έρκετε μου στο νου η διαφήμιση του chris cash and carry ‘’ αρνάκι κυπριακό γάλακτος 6.39 το κιλο’’
Τζαι πιντώνω εγώ το δικό μου ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ! Ξέρει –ξέρει!

Πέρσι επρήσαν τα φρύδια μας για τους 35άρηες παίκτες που εφκάλαν αυλάτζια τζαι επαίζαν στους 8 του τσουλλού . Που εν τούτοι ούλλοι ; Επαρετήσαν ; Εν τους πιάνουν τα ασπρο κλίαρ πιόν ;
Είμαι και περίεργος τί εν να πεί ο Σσσχίζας στην εκπομπή την Παρασκευή του τρελλοαζά. Είμαι τόσο περίεργος που θα πιάσω τηλέφωνο και θα τον ρωτήσω για τα δόντια του Ζορζε ήνταλως και βλαστήσαν ;
Σοβαρομιλώ.. δείτε το πρίν και το μετά και πέτε μου αν έχω δίκαιο.

Ξέρω, έχω δίκαιο! Εν το μεταξύ αν έχει ομονοιάτες οδοντίατρους –οδοντοτεχνίτες κάμετε του μήνυση διότι τρώει σας την δουλειά ο κερατούκλης.

Ααααα πουλλάκια μου νομίζετε εξέχασα το φούτσαλ ; 9 αγροτεμάχια ! Έτσι για την πάρτυ σας( σχιερέτα ρε καλαμαρά )
ΕΝΝΙΑ ρε έτσι για την πλάκα και για την τερηδόνα και για την ουλίτιδα.
Τωρά που λαλώ 9, ξέρετε ότι το αποέρλ έφαε κόκκινη κάρτα στο φούτσαλ ενεν;; Τουτη παίζει να την ακυρώσουν ; Διότι τζίνος που την έφαε τιτιβίζει και θέλει apologise (οτι τζαι αν σημαίνει) που τον διαιτητή .
Εν το μεταξύ τωρά που το σκέφτουμαι αν παίζουμε το αποελ στο φούτσαλ 4 φορές τον χρόνο τότε κάποιος που τους Μάνο ή Ροδόλφο εν να σπάσει το ρεκόρ των 86 κόουλς του Μέσσι (RESPECT)

Ναι ναι ξέρω ( τζαι τούτο ξέρω το ναι! Εφαα και τον Ιβαν) Σκέφτεστε τωρά που μέσα σας :
Καλά τούτος ο μαλάκας ο Χ-είρωνας γράφει γράφει για τους άλλους εν θωρεί τα προβλήματα της ομάδας του;
Μα φυσικά και βλέπω τα προβλήματα και γιαυτό ειμαι δαμέ ,για να τα λύσω. Έχω ήδη την λύση όσο και αν ακούγετε παράξενο. Που δαμέ και δά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αγοράζει ποδοσφαιριστές αλλα απεργοσπάστες!

 

Aκου τους άλλους αναίδια ρε, να ζητήσουν λεφτά διότι παίζουν μάππα .  Εν έχετε νάκκο τσίππα πάνω σας ρε ; Ριάλια επειδή κλωτσάτε το τόπι;
Ηντα τζαιρούς εφτάσαμε α ;Μάλλον ηντα τζαιρούς μας εφέραν.
Α ρε Μιλτή ; Χριστάκη;
Ηνταλως θκιάολο καταφέρνετε τζαι τζιημάστε ρε εσείς ;;;;;
ΑΠΟΡΩ!

Υγ:  Τωρά που εθυμήθηκα. Το αποέρλ εμπήκε δυνατά στο χώρο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Συγκεκριμένα εμπήκαν στο fifa street για όσους το γνωρίζουν .Έψαξα το και επειδή είμαι πολλά της έρευνας ανακάλυψα ότι είναι η μόνη ομάδα που μπορεί να πιάσει penalty στο fifa street και κόκκινη αν είναι ο τελευταίος παίκτης.

Υγ 1: Παιξτε φούτσαλ οεοεοε
Υγ2: Τι το ήθελες το φούτσαλ αποέέέέρλ;  Τζαι λαγέ οκ
Υγ3: Εβαλα και εγώ γκόλ στο αποέρλ προχτές στο φούτσαλ

Πρώτη φορά θα το κάμω τούτο. Μιας και δίνετε μου η ευκαιρία, θέλω το πιό πάνω άρθρο  να το αφιερώσω στο WI-FI του γείτονα μου .

Θα ( διότι βρισκόμαστε σε περίοδο εκλογών ) επιστρέψω σύντομα .