Home Uncategorized Χ-είρωνας Εορταστικός!

Χ-είρωνας Εορταστικός!

chiron


Γειά σας αδέρφια. Πώς πάμε ούλλα καλά ; Ατού με τις ερωτήσεις μου α ! Εν τζαι να σταματήσω ποττέ, εν το ίντρο μου έτσι και αλλιώς.

Αγία φάκκινκ Νάπα –ΟΜΟΝΟΙΑ 0-3 . Σίουρα εν επαίζαμε και με την καλύτερη ομάδα του σαιπρους λίγκ αλλά είδα πράματα που μου αρέσαν αρκετά . Παίκτες που ξέραν τι εθέλαν στο γήπεδο , τον Χριστοφή να μεν σταματά να βουρά , Ασσίς να μιλά της μάππας και τον Αλβες να αρκέφκει να δείχνει μερικά μικρά στοιχεία για το τι μπορεί να προσφέρει.

Μαζί μέχρι το τέλος αφου ο Χ-είρωνας γράφει ίσως για τελευταία φορά. Πραγματικά, χάρηκα πάρα πολλά που ήμουν μαζί σας τόσους μήνες που με διαβάζατε που με εξιτημάζετε ( τούτο πάει στους φίλους μου τους λαστιχάρηες παραπάνω ). Οι οι , εν με διώξαν , ούτε με παώ σε πιό ψηλα στρώματα . Το όνειρο μου είναι να παίξω μια μέρα δίπλα στην Ανίτα Πάνια, έχω πιστεύκω ούλλα τα φόντα να δουλέψω στο πλάι της , αν δεν τα καταφέρω μπορεί να πετύχω σαν καλεσμένος της . Ποιός ξέρει;

Ωπα; Κρατά σας η έννοια γιατί εν θα ξαναγράψω ; Σχιέρουμαι για τούτο ( εν το μεταξύ αν έχω και αγαπητούς εν χριστώ έλληνες αδελφούς να μου το πείτε διότι την ελληνική γνωρίζω την αρκετά καλα ). Σχιέρουμαι = Χαίρομαι αγαπητέ έλληνα αναγνώστη. Μπλα μπλά πάλε , και που ουσία τίποτε, τέλως πάντων στο ψητό . Οι πρόγονοι του σπίντι γκονζάλες εφκάλαν πριν κατι τζαιρούς προφητεία  οτι την Παρασκευή  21-12-2012 εν το τέλος του κόσμου . Αρα αγαπητές  μου τράπεζες και λοιποί που σας χρωστώ λεφτά  πιάστε τα αρχίδια μου εν θα σας ξοφλήσω ποττέ .

Τι ; Χρωστά η Ομόνοια 26 εκατομύρια ; Ηνταλώς ; Θέλουμε 5 εκατομύρια να περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου; Ποιού Μαρτίου ρε μαλάκες ;  Εν θα υπάρξει Μάρτιος !  21-12-2012 το τέλος του κόσμου ρεεε ! Πιάστε και εσείς τα αφρύδια μας  .
Οκκάς  1 εκατομύριο;  Χαχαχα να τα ζητήσεις που τους Μάγιας ρε ! Τι επεθάναν ; Ψάξε να τους έβρεις .  Που τους Μιλτοχριστάκηες εν έχει τίποτε, εγλιππάραν την πάλε τα παιθκιά!

Αγγίρε , θέλεις και εσύ λεφτά άκουσα α ;  Shit happens. Εν και γειτόνοι σου εσένα.Αργεντινή –Μεξικό ένεν και τόσο μακριά. Έρκετε και ο Οκκάς να τους έβρει , τσεκκάρετε μαζί .Γουστάρω, Γιάννης Οκκάς και Αγγίρε σε ρόλο Ιντιάνα Τζόουνς .
Πολλά κρίμα που τελιώνει έτσι άδοξα ο κόσμος, υπάρχουν ακόμα προφητείες ανεκπλήρωτες , κάτι για ένα Πάτερ Παίσιο άκουσα οτι εν να έρθει το ξανθό γένος τζαι θα σφάξει τους τούρκους ,θα είναι τόσο μεγάλη σφαγή που θα κολυμπούν αγελάδες μέσα. Αγελάδες ; Να κολυμπούν ; Ποιός λαλεί οτι κολυμπούν οι αγελάδες ;  Ότι να ναι δηλαδή.  Το καλύτερο εν το άλλο, εκάμαν τον και αγιο , ήνταλως θκιάολο  άγιος άδρωπος ούλλη μέρα σκέφτετε για πολέμους ,γαίματα, βιασμούς, σαδομαζό και ξέρω εγώ ;
Οπως και να έχει, θέλω να πώ πολλά αλλά κρατά με ο χρόνος και εν μπορώ, θα σας αποκαλύψω κάτι που είχε καιρό να το πώ . Εν της μόδας και παίζει πολλά ο Ποταμίτης. Ποταμίτης το ένα ποταμίτης το άλλο. Σίουρα έχω αναγνώστες οικογενιάρχες με παιδιά και ξέρω εγώ. Πιάστε καλά την φατσούα του συγκεκριμένου κυρίου, Είναι ο τάραντος που φέρνει τον άγιο Βασίλη.Που έφερνε , διότι την τελευταία του κούρσα έκαμε την πέρσι τα Χριστούγεννα.

Εεεεπ εξέχασας σας τέλια εσάς . Τρόικα ; ΔΝΤ ; 16 δις δάνειο;  Θα τα κάμουμε πετσέτες τα δανεικά σας να σκουπιζούμαστε , θα τα αντικαταστήσουμε με τα κωλόχαρτα , θα τα κάμουμε κόρεο στο φούτσαλ , νομίζω προλαβαίνουμε ενα παίχνίδι , αν οχι στο μπάσκετ . Θα τα βάλω για προσάνναμα της φουκούς , έφκαλε κάτι μανιτάρκα  πας τα κάρβουνα εν ότι πρέπει.

Ρε μα εκάμαν δημοσκοπήσεις για το ποιός θα φκεί πρόεδρος φέτος ;  Άκουσα εφκάλαν τον Νίκον;  Καλά,  καλή ανάσταση .Φαντάζουμε την δημοσκόπηση εκάμαν την σε τζίνο το καφέ του Μάμμαρι ; Οι πως αμφιβάλλω οτι εν να φκεί ( αν δεν έρθει η συντέλεια του κόσμου  την Παρασκευή ) ,  απλά έτυχε και ξανα κάμαν μιά ίδια δημοσκόπηση στο ίδιο χωρκό που έδειχνε οτι τους παραπάνω οπαδούς έχουν τους οι λαστιχάρηες.. Εν μπορούμε να σας πιστέψουμε πιον , σορρυ !

Λαστιχάρικα μου ; Αφηκα σας τελαυταίους και χειρότερους . Είσαστε τόσο άτοιμοι που μπορεί να στήσατε και την συντέλεια του κόσμου , που 21 να πάει 22 . Εν και ξέρετε καμιά φορά , πείτε του Κουτσοκού να κανονίσει κάτι.Ακυρώστε την ή κάτι άλλο , πείτε οτι εν να γράψετε αλλόνα δικαστή στην Κοπ και εν να το στείλετε με το ταχυδρομείο την Κυριακή .

ΥΓ: Αν κάποιος διαβάζωντας τους παραγράφους και στα γράμματα που είναι bold ανακαλύψει κάτι περίεργο ή κανένα προσβλητικό σύνθημα δεν ευθύνομαι. Έχουν χέρι οι Μάγια μέσα.

ΥΓ1 Ελπίζω οι Μάγια να βγούν σωστοί . Μόνο έτσι θα σωθούμε. Ήνταλως το λαλούσαμε που ήμασταν μιτσιοί ; Κατίσχιη μας και μαύρη τύσχιη μας ;; ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

YΓ2 Επειδή λογικά τούτος εν ο τελευταίος  Χείρων όπως προανάφερα θα σας πώ και γιατί διάλεξα το όνομα Χ-Είρων . Όπως όλοι γνωρίζετε , ο Χείρων κένταυρος στην ελληνική μυθολογία ήταν μισός άνθρωπος και μισό άλογο . Έτσι και εγώ  επέλεξα το συγκεκριμένο όνομα για τον εξής λόγο : Είμαι και εγώ μισός άνθρωπος και μισός γάρος , γάρος που την μέση και κάτω , οι λαστιχάρισσες ξέρουν.

 

ΥΓ3 Σε καμιά περίπτωση δεν προσβάλω τον πολιτισμό των Μάγια.Υπήρξαν κατ εμένα ίσως ένας απο τους λαμπρότερους πολιτισμούς  ( αν όχι ο λαμπρότερος ) και οι ιστορία τους θεωρείτε θυσαυρός .